.

maanantai 2. syyskuuta 2013

Unohtunut seinäAloin tänään pyyhkimään pölyjä makkarissa ja hoksasin unohtaneeni yhden seinän ihan kokonaan. Siis kyllähän se siinä pysyy ja kattoa kannattelee ihan yötä päivää, mutten oo tainnu teille ikinä siitä yhtäkään kuvaa napsia.

Kyse on siis makkarin "oviseinästä". Eipä siinä mitään ihmeellistä oo. Kaks Lack-hyllyä ja epämääräinen kattaus tavaraa.
Mä tossa yritin asetella muka jotain paikoilleen, mut vähä ärsyttävää, et siippa tulee tuijottamaan ja osoittelemaan kameralla :)
Tällä hyllyllä on samat kamat majailleet siitä saakka, kun tähän huoneeseen vaihdettiin. Estetiikalla ei oo näiden tavaroiden tai niiden järjestyksen suhteen minkäänlaista osuutta.
Täällä majailevat ompelukirjat ja muutama sisustuskirja. Värikkäimmät kirjat on joutuneet laatikkoon piiloon.
Block-lamppujen laatikot säilövät meillä Festivo-kynttilänjalkoja. Yhteen mahtuu ihan täydellisesti 3kpl niitä "kolmisolmuisia", eikä ne pääse tuolla edes kolisemaan. Korkeammat majailevat viereisessä mustassa leipälaatikossa.
Nyt on sekin seinä esiteltynä ja voin taas autuaasti sen hetkeksi unohtaa. Onneksi mustat laatikot on sen verran armottomia pölykerrokselle, että välillä muistan nämäkin pyyhkäistä puhtaiksi.

Kivaa alkanutta viikkoa.
8 kommenttia :

 1. Hih, hauska toi sun kuva tolla puhekuplalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä inhoan olla valokuvissa, enkä niihin usein joudu. Nyt mut yllätettiin ihan täysin, kun olin roudannut kameran valmiiks ja olin niin keskittynyt pölykerroksen hävittämiseen :D

   Poista
 2. Hauska postaus jälleen! :)) Ja hyvältähän nuo hyllyt ja tavarat näyttävät. Kuinka monta Festivoa sulla on? Ota joskus kuva niistä kynttilöiden kera, pliis. Meillä on 5kpl 2 ja 3 "solmuisia" ja haluaisin vielä pidempiä, kun nuo näyttävät jotenkin nöpöltä keskenään. =P Vaativat pidempiä kavereita seuraksi.

  Kivaa päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oiskohan meillä jotain 8 kpl. Ne ei oo olleet koskaan käytössä, mutta voin joskus lähiaikoina ne kuvailla. Meille on noita kertynyt lahjoina ja perintönä, mutten oo ikinä osannut niitä ottaa käyttöön.
   Kivaa päivää sinne myös :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Oletan tietenkin sun tarkoittavan tavaroita, eikä sisustajaa :D

   Poista
 4. Nice :) Mulla odottaa kaksi hyllyä, jotka pitäisi paikoilleen saada!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tollaiset hommat pakkaa aina ottamaan aikansa edistyäkseen :)

   Poista