.

torstai 12. syyskuuta 2013

PullotustaSyksyllähän monet tekee mehuja varastoon. Ei kuulu mun juttuihin, mut silti mulle tarjottiin neljää tyhjää pulloa säilöntää varten. Tietty mä otin ne vastaan, koska kyllähän mä aina jotain säilöttävää keksin.
Nää pari ekaa kuvaa on törkeen huonoja. Kiireessä napsin vain yhdet kuvat ja sit koneelle siirrettynä tajusin, miten luokattomia ne oli. Ei voinut kuitenkaan sit enää ottaa uusiks.
Näistä muuten lähti etiketit ihan vetämällä irti, eikä pintaan jäänyt edes liimaa. Harvinaista.
Ideahan kumpusi suoraan Rintsikka-blogista. Eli pesuaineet meilläkin pullotettiin. Kiitos ideasta.
Aiempaan kirpparilöytökoriin mahtui just sopivasti kolme pulloa vierekkäin. Siellä ne saavat olla turvassa.
Pullojahan oli tosiaan neljä, eli yhdestä tuunasin piilopullon. Piilopullon tarkoitus on säilöä kaapissa ne pesuaineet, jotka ei omaan pulloonsa mahtuneet. Korkkiin merkkasin sisällön "VA"-tekstillä, jonka voi sit aina päivittää tarpeen mukaan.
Pullot ois mielellään saaneet olla vähän isommatkin, mut näillä mennään nyt toistaiseksi. Eipä oo iso homma tuunata uusia, jos tulee suuremmat jossain vastaan.
4 kommenttia :

 1. Kivat! oon joskus miettinyt itekin, pitäisikö pesuaineille hankkia kivat pullot, mutta toisaalta säilytän pesuaineita kylppärin kaapissa niin ei ne paljon siellä silmää hivele. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin outo, et mulla on melkein kaikki pesuaineet joissain eri pulloissa, vaikka näitä lukuunottamatta kaikki on kaapeissa.
   Meidän laminaattipesuainekin on Blossan glögipullossa :D

   Poista
 2. Hienot...pakkohan nuo oli ottaa jos tarjottiin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitäähän toki ottaa, kun ilmaiseksi saa :)

   Poista