.

tiistai 10. syyskuuta 2013

SilpomistaEiks ollut aika karu otsikko? Oli ihan pakko laittaa.

Joskus mainoksissa on niin kivoja kuvia, et tuotteet jää jotenkin toisarvoisiksi. Ei ehkä maailman paras juttu mainonnan kannalta, mut mä nautin näistä lehdistä suunnattomasti. Yleensä leikkelen Marimekon kantislehden aina parempaan käyttöön ja eilen vuoron sai uunituore paikallinen Vaasan City Storm-mainoslehti.
Siis katsokaa, miten kivoja kuvia. Ja paljon.
Mä en nykyään juurikaan lähettele kortteja (pitäis kyllä ryhdistäytyä). Mutta sinne tytön keltaiseen postilaatikkoon pitää laittaa jotain vähintään joka toinen päivä.
En hirveesti uhrannut aikaa, koska noissa perheen sisäisissä postituksissa sisältö on täysin toisarvoinen juttu. Se on pääasia, et laatikossa on jotain. Yleensä sujautan kortin lisäksi laatikkoon muutaman tarran. Näistä kuvista ois saanut paljon hienompiakin teelmöksiä, jos ois viitsinyt/jaksanut panostaa.
Sain tehtyä noista 15 korttia. Ja samalla kului loppuun muutama teippi. Jokohan pian vois klikata itsensä teippiostoksille...
Vähän on tylsän värisiä noi mun teipit, mut onneksi kuvissa on kuitenkin värejä. Näillä varmaankin pidetään postin vastaanottaja tyytyväisenä syyskuun ajan :)

Onko siellä ruudun toisella puolella muita silpojia?

10 kommenttia :

 1. Oho! Enpäs huomannut siinä lehtisessä tuollaisia kuvia, mutta näköjään oli. :)) Kivoja kortteja! Meillä silpoo vain herra 6 vee. Tai oikeastaan molemmat pikkuherrat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jouduin myös luovuttamaan muutaman kuvan jälkikasvulle :)

   Poista
 2. Hienoja tuli.
  Täällä silpoo äiti ja lapset :-) Tytöllä on nyt muuten sellainen vaihe että mitään ei sais heittää roskiin. Hakee kauppakuitit mun laukusta itselleen ja tänään oli ottanut roskiksesta tyhjän deodoranttipullon :D voi luoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiedän ton vaiheen. Meillä liimataan myös jokaisesta mainoksesta kivat lelujen kuvat ja tyhjät teippi- ja vessapaperirullat liimaa säästelemättä paperiin. Näitä taideteoksia kyllä salaa hävitän välillä, koska niitä tulee ihan järjetöntä tahtia :)

   Poista
 3. Pitäisikin kiinnittää enemmän huomiota lehdissä muuhunkin kuin tekstiin ja tuotteisiin, sitä voisikin bongailla kaikenlaista. Tosi kivat kortit oot tehnyt, mä ainakin ilostuisin tuollaisen saadessani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä yritän aina leikata kivat jutut talteen. Nykyään vaan tapaavat päätyä tyttären askarteluihin :)

   Poista
 4. Voi että..miks mä en askartele Annukalle postia. Höh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikkee voi ehtiä ja jaksaa. Mä oon käsittämättömän huono leikkijä. Puuhailen sit neidin kanssa askarteluja sen sijaan.

   Poista
 5. Voi vitsit et oli kiva idea :)) Kortteja pitäs tosiaan lähettää hieman enemmän, mut jotenkin se aina jää...

  Kivaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika. Nyt hain postimerkkejä varastoon, ettei ainakaan siitä jää kiinni.
   Kivaa iltaa sinne myös :)

   Poista