.

maanantai 16. syyskuuta 2013

Kirppari-korikassi koukussaOtsikointi on välillä haastavaa. Mutta eikös tosta nyt vähän käy ilmi, mistä olen teille tänään kuvia räpsinyt?

Meillekin kotiutui eilen korikassi. Tää ei oo kuitenkaan sellainen hieno merkkiveska, joita on joka puolella vilahdellut, vaan vitosen kirpparilöytö. Oli tosin niin uusi, että hintalappukin oli vielä kiinni (sen perusteella säästin 12,90€).

Ripustin sen eteiseen säilömään tytön sormikkaita ja pipoja, joille alkaa pikkuhiljaa taas olla (valitettavasti) käyttöä. 

Meillähän toi eteinen, tai paremminkin tuulikaappi on tollanen parin neliön tila, jonka kuvaaminen on melko haasteellista. Kun itse nojaa seinään, on kameran putki jo melkein kiinni naulakossa.
Meillähän oli ennestään toi toinen kirpparilöytö-kori säilömässä tytön kenkiä, joten tää menee kivasti sen parina. Aluksi kyllä ostin ton korin kynnyksen pariksi, mut kai ne kelpuuttaa kassin sit kolmanneksi.
Kun tossa eteisessä sit kamera kädessä pyörin, niin ajattelin pitkästä aikaa räpsiä muutaman kuvan muistakin seinistä, vaikkei niissä sen ihmeempiä muutoksia oo tapahtunutkaan. Eipä tota tilaa pahemmin mahdu sisustamaan.
Annon kortit sopivat mun mielestä hyvin just eteiseen ja ovat noissa mun tuunaamissa minimuistitauluissa olleet jo tosi pitkään.
Qualyn avaimenperäpöntöistä tykkään edelleen (mun valkoinen lintu taitaakin olla vielä laukussa).
Meidän sähkökaappi on niin korkeella, ettei sitä voi muistitauluna hyödyntää, mutta toi kyltti on ovessa ollut alusta saakka. Toi on kyllä oikeesti niin korkeella, etten oo edes itse tota noteerannut aikoihin.
Myös lintunaulakot on mun mielestä edelleen kivat. Käytössä määräkin on osoittautunut ihan riittäväksi. Ehkä noi tytön alimmat koukkunaulakotkin vois vielä vaihtaa näihin samoihin.
Semmonen minieteinen meillä. Eipähän ainakaan mahdu kertymään kovin paljon turhaa romua, mutta kyllä mä mielelläni muutaman lisäneliön ottaisin.

Kivaa alkanutta viikkoa. Toivottavasti teillä on vähemmän stressiä kuin allekirjoittaneella.10 kommenttia :

 1. Ihana nuo lintuavainperät...ja nuo naulakot....tosi kiva tuulikaappi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä miellyttäneet jo pitkään. Eikä noin pieneen tilaan nyt hirveen monenlaisia säilytysjuttuja mahtuisikaan.

   Poista
 2. Stressiä ei niinkään ole, mutta on kyllä ollut varsinainen maanantai. En malta odottaa, että tää päivä on ohi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan seuraavat viikot vaan viikonloppuja. Aina ei oo ihan helppoa olla töissä.

   Poista
 3. Onpas kompakti eteinen ja tosi kivasti somistettu. Tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kompakti tosiaan :) Onneksi tossa isommassa eteisessä on sit hyvin säilytystilaa. Tässä säilytetään vaan tytön takit ja kaikkien käyttökengät. Eipä sinne muuta mahtuisikaan.

   Poista
 4. Irina vei mun sanat! :D mutta noi lintunaulakot on ihania, mullakin ois pari kaapissa odottamassa, mutta suunniteltu paikka ei olekaan enää sopiva. Saa nähdä koska päätyvät seinälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sen ajatuksen pitää vaan kypsyä vähän pidempään :) Kyllä ne varmasti paikkansa löytävät.

   Poista
 5. Ihanat noi raitataulut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tota mun tyypillistä yksinkertaista ja halpaa tuotantoa :)

   Poista