.

torstai 19. syyskuuta 2013

Ihan ite teinKävin eilen taas tyhjentämässä Sinooperia. Mä varmaan pian hukun näihin askartelukamoihini. Ajattelin sit samalla kokeilla tehdä vaihteeksi niillä jotain, enkä aina vaan tukkia suoraan laatikoihin. 

Olivat laittaneet myyntiin myös omassa käytössä olleita askartelujuttuja. Tällainen pussillinen tavaraa maksoi 4€. Noi kaikki nauharullat on käytännössä täysiä. 
Nää ostin ihan siks, kun päähän pamahti visio heti siinä hyllyn ääressä. Massapalloista ja neuletuubistahan saa loistavasti sellasen Marimekko-henkisen kaula- tai rannekorun.
Tadaa...
Pahoittelut onnettomasta kuvanlaadusta. Heikosti oli tota luonnonvaloa enää ilta yhdeksän aikaan. Enkä jaksanut laiskuuttani edes muokkailla kuvia, kun piti toisella silmällä keskittyä eiliseen hyväntekeväisyyskonserttiin.
Mustaan koitan laittaa noita pienempiä palloja ja kokeilla tehdä niistä ainakin rannekorun. Tän tein just sen mittaiseks, että pystyy pujottamaan pään yli.
Bongasin nettikaupasta hauskan printin ja päätin sit toteuttaa oman version. Eiks oo aika osuva?
Ei se nyt ehkä just tohon jää, mutta ei jaksanut enää illalla myöhään asetella sen enempää.
Tällä hetkellä tää meidän kämppä muuten näyttää just siltä, että eletty on. Tällä viikolla on ollut illat niin täynnä ohjelmaa ja pakollisia menoja, etten oo ehtinyt ees pyykkikonetta pyörittää. Ehdin kuitenkin tän verran askarrella. Kertonee jotain mun tärkeysjärjestyksestä :)
Onneksi on jo torstai. Tänään ohjelmassa on vanhempainilta ja huomenna vietetäänkin etätyöpäivää saaristossa. Ihanaa, kun viikonloppu on jo ihan kulman takana :)8 kommenttia :

 1. Ihan oikeeseen järjästykseen olet asiat laittanyt...siivoomaan ehtii aina...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tänäänkään en ehtinyt siivoamaan, mut ehkä ehdin vielä jotain askarrella :)

   Poista
 2. Hyviä ostoksia olet taas tehnyt. Käyppäs kurkkaamassa blogissani. ;)

  VastaaPoista
 3. Tärkeysjärjestyshän on sulla just oikea! Siis juuri silloin tarttee ainakin tuollaiset printtitaulut tehdä, kun sen tekstin asiasisältö pääsee parhaiten oikeuksiinsa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin tän järkeilin :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. taas ihana askartelemus, voi videot sun kanssas nainen! ja ihanat jutut sulla muutenskin :)
  oikein mukavata viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ihanaa viikonloppua teille myös. Toivottavasti siellä on jo asiat palanneet normaaleiksi :)

   Poista