.

lauantai 21. syyskuuta 2013

Muijien comebackPäiväkahvit nautittiin just uuden Dekon seurassa. Ei ollut muuten yhtään hullumpaa seuraa tälläkään kertaa. Aalto-alunen toimi ihan hyvin myös kahvikupin alla, mutten mä vieläkään oo sille oikeesti järkevää käyttöä keksinyt.

Tää päivä on kulunut kirpparikierroksella (en löytänyt mitään) ja uutta Cheekin levyä metsästämässä. Nyt täällä on sit tavarat vaihtaneet paikkaa Suomi-rapin tahdissa. Vielä pitäis jaksaa se varsinainen siivousosuus suorittaa, mutta just nyt ei jaksa.
Muijat hyppäsivät kesätauon jälkeen takaisin ruokapöydälle. Toi kuosi jaksaa vaan miellyttää vuodesta toiseen ja nää toimivat käytössä niin loistavasti, että mielellään saavat nyt tossa majailla.
Tekis mieli heivata noi kynttilänjalat tosta jonnekin muualle, mutten vielä oo keksinyt, että  mihin laittaisin ja mitä sit vastaavasti laittaisin tohon tilalle. Iskenyt taas joku kummallinen kyllästyminen kaikkeen.
Mä alan nyt tosiaan ymmärtää sitä luonnonvalon merkitystä valokuvissa. Joka ainoa kuva näyttää huonolta ja valot tekee kummallisia varjoja mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Koittakaahan kestää, musta ei nimittäin ihan lähiaikoina oo mitään huippukuvaajaa kehittymässä.


Katsokaas, miten kiva jälki tuli tuolista tohon seinään. Ei edes ihmesieni pelastanut. Seuraavaksi kokeillaan paikkamaalausta.


Onhan niissä valoissa ja varjoissa tietysti ne kivatkin puolensa. Niitä meillä edustavat noi olohuoneen valaisinten tekemät kattokuvioinnit. 
Saiskohan noista purkeista puhtia imurointiin? Musta on ilmeisesti tullut vanha, kun pikkutunneille valvominen saa seuraavan päivän näin takkuiseksi ja tekis oikeesti mieli vetää pienet päikkärit tähän väliin :)
Kivaa lauantaita. Mä kokeilen vielä piristyä kolmannella kahvikupillisella.

8 kommenttia :

 1. Kivoja uusia kuvakulmia. Oi sulla on tuommonen valokirjain! minäki haluun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi valokirjain on hauska. Se on nimittäin ollut meillä jo yli vuoden, eli jo ennen blogin syntymää. Silti oot jo ainakin neljäs, joka on nyt vasta viimeisen viikon aikana sen meiltä bongannut :)
   Mä kyllä tykkään siitä edelleen kovasti, vaikkei sitä suuren koon vuoksi voi meillä kovin moneen paikkaan laittaa.

   Poista
  2. En oo huomannut vai onko siitä ollut kuvia blogissa :) mä haluaisin lastenhuoneeseen kirjaimen. Ekaa kertaa muuten näin kuvat teidän ruokailuryhmästäkin.

   Poista
  3. On ollut kuvia aiemminkin. Mutta tää on vaan positiivista. Itsestä tuntuu usein, ettei oo mitään uutta kerrottavaa ja kuvattavaa lukijoille, mutta ilmeisesti olin väärässä :)

   Poista
 2. Teillä on just sellanen ruokapöytä, josta itse haaveilen.
  Mikähän sen nimi ja ostopaikka mahtaa olla? (Näyttää kyllä sen verran arvokkaalta, että tuskin on varaa, mutta ainahan sitä voi haaveilla :))

  Ja noi olkkarin valojen varjot on ihan huiput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pöytä ei todella ole kallis. Ollaan ostettu se Ilmajoelta Lähdesmäen liikkeestä. Pöytää saa kolmessa koossa ja nyt se on näköjään ihan mielettömän hyvässä tarjouksessakin
   http://www.lahdesmaki.fi/huonekalut/ruokailuryhmat/ruokapoydat/new-yorker-ruokailupoyta

   Poista
 3. Kivoja kuvia :) Mä komppaan sua siinä miten luonnonvalossa on paljo parempi kuvata! Must myös tulee tosi kellertäviä kuvia, kun esim ottaa iltaisin kuvia ja valot on päällä..hmm.. Olisi niin ihana päästä valokuvauskurssille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä. Aika ja energia ei vaan valitettavasti tällä hetkellä riitä kuvauskurssille. Mun kuvat näyttää välillä jopa vaaleanpunaisilta. Argh!

   Poista