.

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kirppariostoksia keittiössäSunnuntai alkaa kääntyä iltaan ja mä oon (taas) siivonnut, pyykännyt ja kokannut koko päivän. Näin se menee, kun eilen tein ihan muita hommia. Uus viikko on kuitenkin kivempi aloittaa (melko) puhtaasta kodista ja herätä puhtaista lakanoista.
Tänä viikonloppuna meillä on myös kierrätetty tavaraa. Hyvä niin, koska aika usein itsekin raahaan kirpparilta tavaraa kotiin. Välillä on hyvä myös luopua jostain. Uuteen kotiin lähtivät rattaat ja juniori-kokoiset lakanat. 

Vastaavasti meille kotiutui lähikirpparilta kivat lasipurkit, jonne nyt kumosin ravintolisät ja kalsium-tabletit.
Perjantaina hain meille "uuden" mikron. Tääkin on kirpparilöytö paikallisen fb-kirppiksen kautta. Hinta miellytti kukkaroa ja ulkonäkö silmää. Eritysesti toi peilaava lasi oli mun mielestä kiva.
Meidän oma mikro lopetti lautasen pyörittämisen jo kuukausia sitten ja odottaa eteisessä noutajaansa.
Siirtelin siivotessani muutenkin tavaroita taas vähän eri lailla. Jotain kivaa piristettä toi keittiökin kaipais, mutta kun ei ne yrtit ainakaan mun hoidossa kestä.
Yritin keksiä samalla käyttöä noille "wannabe-Aalto"-alusille, jotka myös kirpparilta aiemmin kotiutin.
Mä en vielä osaa päättää, tykkäänkö niistä tossa vai en. Saavat nyt kuitenkin siinä olla niin kauan, että osaan päättää.
Noi kaktukset myös odottavat tossa jotain järkevämpää sijoituspaikkaa. Näähän viettivät kesän terassilla ja nyt en osaa ajatella, mihin ne sisällä laittaisin. Ruukut sopii keittiöön ihan kivasti, mutta onko oikeesti vähän tyhmää pitää kaktuksia keittiön työtasolla? Meillähän ei missään oo yhtäkään ikkunalautaa, joten luonnollista sijoituspaikkaa en oo keksinyt.
Kivaa sunnuntai-iltaa teille. Mä taidan jatkaa tavaroiden siirtelyä paikasta A, paikkaan B. Uuden varastohyllyn myötä se paikka B on monille tavaroille tarkoittanut ulkovarastoa. Ei nää hommat tekemällä lopu :)

8 kommenttia :

 1. Toi pesuaine ja kynsiharja (?) sopii hienosti tuohon alustalle :)

  VastaaPoista
 2. Minusta nuo "aallot" sopii tuohon hyvin ja piikkipallukat, myös....minäkin eilen otin kakstukset sisään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään noista kaktuksista kyllä, mutten oikein tiedä, onko keittiö kaktusten "oma paikka". On tää ihmisen elo täynnä vaikeita päätöksiä :D

   Poista
 3. Kaunis mikro, jossa varmaan näkyy kivasti sormenjäljet ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks noista reunoista saa työnnettyä oven kiinni. Tyttö ei mikrolle ylety ja mies tulee oppimaan viimeistään erehdyksen kautta :D

   Poista
 4. Heitin muuten sua haasteella! :)

  http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2013/09/10-kuvaa-kesaan-syyskuu-2013

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivakiva. Kiitos. Lähden heti koppaamaan sen mukaani :)

   Poista