.

maanantai 9. syyskuuta 2013

Hyvästit harakanvarpailleTörmäsin vihdoin kirjakaupassa liitutaulutusseihin. Näitähän on kyllä myynnissä mm. Teippitarhassa, mutta mun (tilin) itsesuojeluvaisto ei suosittele kovin usein klikkaamaan ko. osoitteeseen. Siellä shoppailu meinaan karkaa aina käsistä. Tätä menoa multa tulee jäämään joskus perinnöksi pahvilaatikollinen kuivuneita washi-teippejä. 

Mut nää tussit tosiaan löytyi ihan Suomalaisesta kirjakaupasta ja hintaa oli vähän alle 4€/kpl. Ostin 2 valkoista (toisessa pyöreä ja toisessa leveä kärki). 
Testasin ensin varovasti liitutaulutarraan ja ainakin tunnin päästä pyyhkimällä lähti hyvin pois. Tosin tän putsaaminen on melko paljon työläämpää kuin perusliidun, koska pigmenttiä on paljon enemmän.

Myynnissä ois ollut myös värikkäitä tusseja, mutta niitä myytiin useamman värin pakkauksissa. Jätin ne nyt toistaiseksi ainakin kauppaan.

Ihanaa kirjoittaa kalenteriin merkintöjä, joista muutkin saa selvää. Perusliidulla tuhertaminen tollaseen 15x15cm ruutuun on nimittäin ollut melko haasteellista. Näillähän pystyy tekeen vaikka miten tarkkoja juttuja.
Jännä nähdä kuun vaihteessa, miten toi puhdistus sit sujuu. Epäilen, et rätin saa ainakin huuhdella useampaan kertaan. Mut ei se haittaa, kunhan tekstit lähtee vielä nätisti pois. Ja jos ei lähde, niin kuulette siitä ihan takuuvarmasti.8 kommenttia :

 1. Jee - siispä Suomalaiseen joku päivä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli mun mielestä vähän hankala löytää. Eivät olleet siellä, missä muut kynät ja tussit vaan toimistotarvikepuolella.

   Poista
 2. Siis toi muistitaulu on niiin ihana...mä jo Clasulla kattelin tarvikkeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tein omani vaikeimman kautta, kun leikkasin noi numerotkin tarrasta. Helpommallakin pääsee, joten ei muuta kuin väsäilemään :)

   Poista
  2. Eiii, ku tarkoitin tota toista :) pöydällä :))

   Poista
 3. On se kyllä hieno!! Mutta meillä noi tussit ei häiden jälkeisenä päivänä enää lähteny ihan kokonaan siitä Photobooth-liitutaulusta. Nyyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kans vähän jännittää, miten toi lähtee kuukauden vaihtuessa. Ei huvittais tota kalenteriurakkaa ottaa uusiks.

   Poista