.

perjantai 13. syyskuuta 2013

Pöllö tuli taloonMitä tekee nainen, jos sille annetaan vartti shoppailuaikaa? -No tekee täsmäiskun lähimpään sisustusliikkeeseen, koska sieltä löytää tossa ajassa ihan varmasti jotain kotiinviemistä. Niinpä mä suuntasin GLO Interioriin

Mulle käy tosi usein niin, että tykkään joistain sisustusjutuista lehdissä, nettikaupoissa ja blogeissa, mutten kuitenkaan niin paljoa, että klikkaisin omaan ostoskoriini.

Tiedättehän kaikki ne hellyttävät oravan tai kauriin (tai minkä tahansa kivan eläimen) kuvalla varustetut mustavalkoiset tyynynpäälliset. Ne näyttävät niin kivoilta kuvissa, mutten oo osannut sellaista meille ajatella.

Nyt mua kuitenkin tuijotti myymälässä suurisilmäinen pöllö. Kävin ensin vähän silittämässä sen otsaa ja jatkoin kierrosta. Sitten kävin vähän kääntelemässä sitä pöllöä ihan vaan siks, et oletin sen olevan kallis. Mut ei se ollutkaan. Jatkoin silti kiertelyä ja palasin takaisin.
Noin 10 sekuntia tämän jälkeen olin kassalla. Sitten ystävällinen myyjä sanoi taikasanat: "meillä on nyt yhdestä valitsemastasi tuotteesta -20%".  Näppäilin PIN-koodin hyvillä mielin, koska mähän nyt omalla logiikallani säästin rahaa. On tää naisen logiikka vaan hieno asia.
Pöllö löysi heti pehmoisen paikan ja mun mielestä se on ihan kiva tossa kaiken graafisen ja yksinkertaisen ympäröimänä. Meiltä kun ei pahemmin tällaisia "valokuvamaisia" printtejä löydy.
Hyvin aseteltu, kun pöllö pääsi heti valokeilaan ;)
Mun mielestä tää heräteostos ei ollut yhtään pöllömpi, mut mitäs te tykkäätte?
Ihanaa viikonloppua kaikille. Tänne on ainakin luvattu ihanan aurinkoisia ilmoja ja aion nauttia niistä täysillä. Nauttikaa tekin <3
11 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Niin on. Mä kuitenkin oon melko varma, et säikähdän tota pari kertaa ennen kuin totun :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tää oli vaan pakko poimia mukaan. Jotenkin hellyttävä.

   Poista
 3. Mä myös vähän yllätyin, et se sopi sekaan noinkin hyvin, vaikka on ihan eri maailmasta :)

  VastaaPoista
 4. Makee tyyny!Ihan nappiin mennyt kauppa ja vielä säästöostos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä. Kyllä alennuksella ostaminen kannattaa. Ihan niinkuin rahaa laittais pankkiin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. On noi silmät hämärässä kyllä vähän pelottavat :)

   Poista