.

perjantai 20. syyskuuta 2013

Lisää palloja ja vaeltavat taulutEilen päätin illan päätteeksi väsätä toisenkin korun massapalloista ja neulosputkesta. Nyt vuorossa musta versio ja pienemmät pallot. Eiks nää yhdessä näytä ihan kivalta?
Vähän joutuu vielä vääntelemään korua, että pallot asettuvat suoraan. Melko yksinkertaista ja tässä tapauksessa edullistakin askartelua.
Uusin diy-taulukin löysi nyt paikkansa olkkarin hyllystä. Jäykkä muija nojailee nyt siihen ylpeänä. Ei taida muijakaan olla niitä innokkaimpia rätin heiluttajia.
Hauskat varjot tuli tohon seinään. Kynttilänjalkakin odottaa edelleen tuunausideaa. Voi olla, että tyydyn vaan maalaamaan naarmuuntuneen pinnan uusiksi, kunhan saan aikaiseksi. Näissä kuvissa se ei tosin näytä ollenkaan niin kärsineeltä, kuin lähemmässä tarkastelussa.
Isompi printtitaulu siirtyi pienelle seinänpätkälle ruokapöydän päätyyn ja pöllötaulu odottaa purkutuomiota. Näiden itse tehtyjen printtitaulujen tekeminen ja siirtely on kyl helppoa ja halpaa vaihtelua.
Mulla on koko ilta omaa aikaa, mutta tekis vaan mieli vetää peitto korviin ja nukkua aamuun. Onkohan musta tullut vanha... Ehkä syynä on kuitenkin elämäni toistaiseksi raskain työviikko. Onneksi nyt on vielä koko viikonloppu edessä ja aikaa kerätä voimia uuteen viikkoon.

Rentouttavaa viikonloppua.6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Yksinkertaiset jutut vaan jännästi tapaa aina toimia. Jännä nähdä, koska nää pääsevät käyttöön.

   Poista
 2. kirjoitin juuri neulospötkylän ostoslistalle.... :)
  viikonlopun jatkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä pötkylöistähän vois varmaan tehdä vaikka mitä. Mulla jäi molempia puolet ja nyt pitäis kehittää joku päivä niistäkin jotain. Ideoita odotellessa.
   Kivaa viikonloppua sinne myös :)

   Poista
 3. Tuo iso A- kirjain on ihana ! Mistä se oll tullut elämääsi?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin tamperelaisesta Onnen Ovi-liikkeestä joskus vuosi sitten. Se on kyllä kiva, vaikka onkin aika massiivinen.

   Poista