.

maanantai 23. syyskuuta 2013

Kipaisin kirpparille



Sunnuntain tradition mukaisesti poikkesin taas eilen lähikirpparilla. Tällä kertaa olin kuitenkin matkassa yksin, eikä ollut mihinkään kiire. Päätin sitten valita reitin, joka ei oo paljonkaan pidempi, mutta huomattavasti kivempi kulkea.

Napsin samalla muutaman kuvan puhelimella, koska nää varmaankin on niitä viimeisiä upean kesäisiä syyspäiviä.





Oikeesti kuljin pääasiassa tota alempaa kävelytietä, mutta sieltä kuvaaminen on vähän hankalaa. Näkyvyyden rantaan peittää parimetriset kasvit (heinää, kaislaa, mitälie). Kiipesin sitten metsäpolkua ylemmälle kävelytielle.




Yritin samalla vähän tuulettaa särkevää päätäni merituulessa, muttei siitä valitettavasti sen isompaa apua ollut. Mä alan jo näissä omissa jutuissanikin huomata, ettei ajatus pysy ihan kasassa.




Kirpparikierrokselta en löytänyt paljon mitään. Onneksi kirpparin yhteydessä on sisustustavaroiden outlet, eli tarjolla on erilaisia loppueriä. Sieltä bongasin nyt hauskan peltikyltin vessaan.




Ehkä pitää vähän tota narua lyhentää, mutta mun mielestä tää on kyllä just sellanen meidän tyylinen teksti.




Hektinen maanantai palkallisten töiden osalta ohi, ruoka uunissa ja seuraavaksi niiden palkattomien hommien kimppuun. Jos aloittais huipulta, eli kiipeilis pyykkivuoren päälle ensiksi.

Kivaa alkanutta viikkoa :)



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti