.

perjantai 27. syyskuuta 2013

Råskog muuttiTaas on se masentava aika vuodesta, kun täytyy alkaa tyhjäämään terassia talvikuntoon. Tai ainakin alkaa miettiä, mihin kaiken taas talveksi varastoi.

Ekana sisätiloihin muutti Ikean tarjoiluvaunu, vai mikähän säilytysvaunu nyt oikeesti onkaan. Eipä sille pahemmin ollut vaihtoehtoja tarjolla. Joko ulkovarastoon, parvekkeelle tai kylppäriin. Valitsin viimeisen vaihtoehdon.
Joutuu kyl vaihtamaan toisen maton tonne, mutten vielä  jaksanut. Meillä on sen verran hyvät kaadot lattiassa, ettei toi ilman mattoa paikallaan pysyisikään.
Joku parempi sisustaja olis varmaan tähänkin laittanut hienoja asetelmia. Mä oon kuitenkin niin realisti, että tiedän tän peittyvän pian kerran käytettyjen vaatteiden ja muun sälän alle.
Ajattelin sitten vaan tylsästi siirtää jo muutenkin esillä olleet tavarat tähän.

Nyt säntään pakkailemaan kassit valmiiksi. Lähdetään tytön kaa viikonlopun viettoon mun vanhempien luo. Katsotaan, pääsenkö yhtään kiertämään kauppoja tai koluamaan kirppareita.

Kivaa viikonloppua. Mä oon ainakin odottanut tätä ihan mielettömän paljon.4 kommenttia :

 1. Toi kärryhän näyttää hyvältä tuossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oisin halunnut laittaa sen mieluummin toisin päin, mut sitten saunan ovi ei mahtunut kunnolla aukeamaan. Tää näytti ensin mielettömän suurelta sisätiloissa, kun on tottunut näkeen tän vain terassilla :)

   Poista
 2. Toivottavasti oli kiva viikonloppu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloput on kyl pääsääntöisesti kivoja :)

   Poista