.

tiistai 1. lokakuuta 2013

Tuunasin taulun. Taas.Koska teippailu on ihan mielettömän kivaa, kannattaa ostaa reippaasti kolhuisia ja kärsineitä tavaroita, joihin voi sit käyttää järkyttävälle tasolle kasvanutta teippi- ja tarravarastoaan. 

Kehykset on tähän hommaan just sopivia ja ostinkin joku aika sitten eurolla kirpparilta pari kaltoinkohdeltua yksilöä. Vähän TLC:tä ja Dc-Fixiä mukaan ja veitsi tanassa tuunaamaan.
Vetäisin nää ihan rouheesti sen kummempia taiteilematta.
Eikä mun silmään näytä yhtään pahalta, vaikka vetäisi noihin kulmiin vain kerrokset päällekkäin. Hauskasti kuultaa kuvissa toi puun kuviointikin läpi.
Ajattelin ripustaa toisen näistä vähän rouheemmalla tyylillä seinällekin. Tollanen jättiklipsi pitää kehyksen (ainakin toistaiseksi) hyvin paikoillaan.
Kehyksiin päätyi lopultakin toi parin euron kirpparilöytö. Onhan se niin last season, mut ei mua haittaa. En näin iltahämärällä ees viitsinyt yrittää saada sen enempää tai parempia kuvia. Pakko vielä kuvata kämpän pimeimmässä kolossa portaiden alla. Katotaan, josko sitä joku päivä ehtis kuvata valoisaankin aikaan (ehkä keväällä).

Kivaa illanjatkoa.6 kommenttia :

 1. Kiva tuunaus, eikä läheltäkään mun silmiin näyttänyt teipatulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oikeesti alkaa teippailemaan ihan urakalla. Noi teipitkin ehtii pian kuivua rulliinsa, kun koko ajan vaan haalin lisää varastoon :)

   Poista
 2. Hienosti tuunattu ja ilman maalinkatkuja...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen katkunkin vielä kestää, mut mä inhoan pensseleiden pesemistä ja kuivumisaikoja :D

   Poista
 3. Oikein kiva eikä ikina uskois et on teipattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä yllättävänkin kiva pinta, kun toi tarra on niin ohutta.

   Poista