.

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Pikakatsaus: kirpulta kotiutettuaTäällä sataa, eikä mua vois vähempää kiinnostaa tehdä enää mitään hyödyllistä. Niinpä päätinkin aikani kuluksi esitellä teille pienen kirpparisaaliini aamupäivän reissultani. 

Kovin montaa juttua en kotiuttanut, mutta ihan tyytyväinen oon saaliiseen. Mun dc-fix -luottopöytäni ei pettänyt tälläkään kertaa, eli onnistuin täydentämään varastoani puuttuvalla mattavalkoisella rullalla (sitä en nyt jaksanut kuvata). 

Yhdessä pöydässä oli hirvee määrä erilaisia korutarvikkeita. Nää työkalut oli siitä ihan pakko kotiuttaa. Eiks  nää sopis ihan loistavasti raksamiehen ja "mä-teen-itte"-naisen kotiin kynttilöitä koristamaan? 
Työkaluilla oli hintaa 1,70€. Niiden lisäksi meillä tuunataan jatkossakin kynttilöitä rihkamakorviksilla. 7 paria käyttämättömiä nappikorviksia maksoi 1,50€. Just sopivia steariiniin tökättäviksi.
Timantissa roikkuva kirves vois olla aika hauska yhdistelmä.
Piti eurolla kotiuttaa myös minikokoinen labyrinttipeli. Tän parissa aion repiä hermoni riekaleiksi siinä samaisessa sohvannurkassa useamman kerran tulevan syksyn ja talven aikana. Tää on just sellanen ärsyttävän koukuttava "mä kokeilen vielä kerran"-tyyppinen turhake ;)
Mä oon viime aikoina sortunut ostamaan jo kaks sisustuskirjaa. Lehdet on enemmän mun juttu, koska niistä on niin helppo luopua, mut klassikkokirja saattaa päättyä säilytettäväksi kirjaklassikoksi. Tässä oli niin monta himottavaa designklassikkoa samoissa kansissa, ettei vaan pystynyt 3€ hinnalla jättämäänkään.
Pääsin myös hetkellisesti tyttären suosioon kotiuttamalla meille Fisher Pricen parkkitalon kaikenmaailman äänitehosteilla ja muilla herkuilla. Aika nopeesti sen talon ympärillä sattui joku mystinen lelulaatikon räjähdys (saattoi johtua ongelmasta parkkitalon bensapumpulla) ja nyt koko huone on peittynyt liikennemerkkien, pikkuautojen, leikkitalojen ja muun romun alle.
Olisin kuvannut sen parkkitalon, mutten löytänyt sitä ton tavarakerrostuman alta ;)

Kivaa sunnuntain jatkoa. Toivottavasti teillä on ees vähän energisempi fiilis.
8 kommenttia :

 1. energiasta en tiiä mut aurinko paistaa :) lämmittää suorassa paisteessa jopa 30astetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun täälläkin paistais :/ Onhan tässä toki saatu auringosta nauttia jo melko pitkään, mutta nää sadepäivät ei vaan oo mun juttu, vaikka niitä ois miten harvoin.

   Poista
 2. Energiaa oli liikaakin kun innostuin vähä siivoamaan enemmän kuin piti :D Mut nyt on energiat loppu. Löysitpä edullisia kynttiläkoristeita. Kivaa uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulle ei oo muuten varmaan ikinä käynyt noin siivoamisen kanssa ;)
   Kivaa viikoa sinne myös!

   Poista
 3. No hyviä löytöjä.Työkalut ja kirja varsinkin olisi lähteneet myös mun mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy varmaan nyt heti tuikata kynttilät tuleen, et pääsen pian tuunailemaan noilla työkaluilla. Malttamaton luonne :)

   Poista
 4. Oih, kivoja löytöjä. Mä yritän metsästää ARVAA KUKA- peliä meille!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät jostain hyväkuntoisen ja edullisen. Se on kyllä kiva peli :)

   Poista