.

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

So last season..."Keep calm..."-tekstithän ovat jo niin out, mutta onneks mä en yleensäkään ratsasta trendien aallonharjalla. Meiltä ei kyseistä taulua ennestään löydy, mut nyt julisteita ihan kaksin kappalein. Tässä nimittäin taas kävi tää perinteinen, että kun halvalla saa... 

Kotiutin siis kirpparilta pari julistetta 2€ kappalehintaan. Tarjolla ois ollut kaikki sateenkaaren värit, mut nappasin mukaan keltaisen.
Tää toinen oli seilannut väärään myyntipöytään ja löysin sen myöhemmin. Pakko oli tääkin napata mukaan, kun oli noin kivan erilainen.
Lisäks mukaan lähti eurolla 2 leikkuulautaa/pannunalusta tai jotain. Epäilen,et joku on väsännyt nää itse, koska en oo missään aiemmin tällaisiin törmännyt. Korjatkaa toki, jos oon väärässä.
Oon sen aidon isomman version jättänyt hankkimatta, vaikka siitä tykkäänkin. En kuitenkaan malttais sen päällä ikinä mitään leikellä. Nää feikit pääsevät kyllä käyttöön vaikkapa kynttilöiden alle tai johonkin.
Mitäs mieltä? Sijoitinko vitoseni hyvin? Mä oon ihan tyytyväinen saaliiseeni, vaikkei se erityisen runsas ollutkaan.10 kommenttia :

 1. Hyvin sijoitettu vitonen. :) Mulle kelpaisi tuollaiset puiset alustat kyllä, niin aitoina kuin itsetehtyinäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli kyllä kivat. Katotaan nyt, mihin käyttöön lopulta päätyvät.

   Poista
 2. Voi plääh mitkä väritkin julkissa. Mulle kans :) Senkin kirpparihai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä tulit kyllä heti mun mieleen tosta :) En tiedä, mistä noi oli peräisin, kun oli oikeesti ainakin 10 eri väristä ja matsku on tollasta kiiltävää ohutta pahvia.

   Poista
 3. Kukkuu! Blogisani on sulle jotaki.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kävin kurkkimassa ja lupaan tarttua tähän lähipäivinä.
   Kivaa uutta viikkoa :)

   Poista
 4. Miks mulla ei näy ku keskimmäinen kuva? ylimmän ja alimman kuvan kohdalla näkyy vain pieni tummemman harmaa viiva... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, nyt en valitettavasti tiedä. Mulla näkyy kaikki ihan normaalisti. Eikä kuvissakaan pitäisi olla mitään erikoista muihin verrattuna. Ootko koittanut päivittää sivua?

   Poista
 5. Mulla oli eile samoja ongelmia oman blogin kanssa, näky postauksessa vain yksi kuva vaiks niitä oli viis. Mitäköhän häikkää bloggerissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla näkyi eilen sun postauksessa kaikki kuvat. Aika outoa. Toivottavasti korjaantuu pian.

   Poista