.

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Valoilmiöitä ja yks jäykkä muijaEilisen pikaimuroinnin jälkeen naksauttelin kaikki olohuoneen pöytävalaisimet päälle ja kokeilin kuvailla vähän erilaisia kuvia. 

Mitään sen kummempia muutoksia entiseen ei olohuoneessa oo tapahtunut, mutta valaistus ja fiilis on näissä ihan eri. Mä jotenkin tykästyin näihin kuviin, jossa valaisin häviää ja jäljelle jää vain epämääräinen valopallo. 
Oikeassa reunassa nököttää siis Tuplakupla kokoa S. Ei sitä kyllä tosta kuvasta erota. Sohvaan puolestaan heijastuu jotain epämääräistä valoa ikkunasta (ton kokoluokan tahran mäkin oisin ehkä huomannut).
Vasemmassa reunassa seisoo Origo mini (toinen loistavista kirppislöydöistäni).
Hauska, miten eri väriseltä näyttää toi seinäkin. Onneks jotku asiat sentään pysyy, kuten aina osittain vinossa olevat taulut.
Kaikki aina kuvittelee mua niin aikaansaavaksi, mutta tässä taas todistan toisin. Siitähän on jo useampi viikko, kun totesin, että mun täytyy laittaa noiden taa teippiä. Kuva-arvoitus: oonko saanut teipit laitettua?
Meille muutti eilen yks jäykkä muija. Ei se ollut halunnut laittaa itseään myyntiin kirppareille, vaikka kuinka oon kiertänyt. Hain sit kirjakaupasta uuden.
Tässä muijassa on vaan se huono puoli, et se ei tosiaan oo erityisen notkea. Mä oon jo ehtinyt miettiä sen operoimista. Luulen, et sen ois kivempi liikkua ilman tota keppiä tuolla per eiku takaosassaan.
Voisin kuvitella, ettei monikaan meistä haluais tossa tilanteessa juurikaan liikkua. Se onkin sit ihan toinen juttu, et miten ison operaation se vaatii. Mä toivon meidän molempien (mun ja muijan) takia, ettei keppi ois kovin syvällä ja mahdoton poistaa :)
Semmosta täällä. Tervetuloa muuten uusille lukijoille ja tykkääjille. Odotan innolla niitä tasasatasia, että pääsen arpomaan jotain kivaa.

Kivaa keskiviikkoa!10 kommenttia :

 1. Mä jo luulin että puhut musta(jäykkä muija) ;D
  Mutta joo, hieno on muija ja mä kyllä ymmärrän sitä. Tyrkkää itte iso keppi takalistoosi ja kokeile kuinka liikkuvainen sitten olet... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Toi saattais olla aika helpottunut, jos kepin poistais :)

   Poista
 2. Arvaa vaan miten harmittaa, kun näin kirpparille tollasen muijan ,joka oli irti tuosta kepistä...pitelin jo sitä kädessäni, mutta jouduin ilmeisesti johonkin lievään häiriötilaan, kun jätin sen ostamatta....seuraavan kerran, kun menin oli joku sen ostanut....otti päähän...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. Mä oon etsinyt kauan sellasta aiemman minimiehen kaveriks. Ostaisin kyllä vieläkin, jos tulis vastaan.

   Poista
 3. Hey, ei täälkää saada kaikkee heti aikaseksi! Ja välil o niiin pali tekemistä ettei jaksa tehä mitää ku o niin paljon :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä. Mulla jää aina tollaset pikkujutut tekemättä. Ne on niin tylsiä hommia.

   Poista
 4. IHanan jäykkä. Kah, sullakin on valokirjain. Millos sellanen on ilmestynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokirjain on ollut tossa samalla paikallaan jo ennen blogin syntyä :)

   Poista
  2. Ei kaikkee voi muistaa/hoksata. Samaa sattuu täälläkin. Usein :)

   Poista