.

tiistai 3. syyskuuta 2013

TulikärpäsetMulla nää asiat tapahtuu joskus silmänräpäyksessä ja joskus taas joku yksinkertainen ja olematon asia vie kuukausia. Näiden palovaroitinten kanssa kävi noi molemmat. 

Ensimmäinen lennähti kattoon ruokapöydän päälle heti kun sen sain. Toinen onkin sit majaillut laatikon pohjalla viimeiset 9kk. Kuoriutui siis kotelostaan aika lailla laskettuna aikana ;)

Ei tosiaan oo maksettu mainos, vaan ensimmäisen sain vanhemmilta lahjaksi ja toisen töistä.
Meillä on aiemmin ollut niitä tavallisia pyöreitä, mutta mulla lähti järki, kun niistä tuntui loppuvan paristot usein ja jokaisesta vuorotellen. Niillä on myös joku pirullinen tapa alata piippaamaan virranpuutettaan aamuyöllä klo 3 aikaan. Näissä lupaillaan, että 5 vuotta menis nyt näillä paristoilla, Hope so.
Valkoinen siis nököttää alakerrassa.  Aika kovaääninen kärpänen. Tuli kerran kokeiltua, kun paistoin jauhelihaa ja unohdin itseni Facebookiin.
Tää beige pörriäinen on nyt lopultakin vartioimassa yläkertaa.
Onko muita design-palovaroittimiin haksahtaneita, vai kelpaako perusversiot? Mä aina tykkään tavaroista, joissa on joku juju tai hauska idea, joten nää on mulle selkeesti perusvaroittimia kivemmat vaihtoehdot.

Kivaa tiistaita. Mä aion viettää illan opetellen uuden puhelimen käyttöä. Ekaa kertaa elämässäni en ostanut Nokiaa. Ihan siitä syystä, että Microsoft ehti ensin :)

9 kommenttia :

 1. Nuo on kivoja, meiltä löytyy ylhäältä ja alhaalta mustat kärpäset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustat on varmaan hienot. Niitä en oo livenä ikinä missään nähnyt.

   Poista
 2. Mä niin tiedän ton, kun paristojen vaihtaminen vähän unohtuu. Meidän ovikello ei oo soinut kuukausiin :)
  Tällä kertaa Nokia teki puhelinvalinnan mun puolesta. Arvoin nimittäin kahden merkin välillä, mut nyt mun ei tarvinnut tehdä lopullista päätöstä :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä myös. Eivät oo kuitenkaan liian aidon näköisiä :)

   Poista
 4. Muotoilussa on tosiaankin ideaa, mutta mä en pystyisi hankkimaan tollaisia.. ötökkäkammo. Noi näyttää paarmoilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa oiskin paarmaa kerrakseen. Tommonen kun lentäis otsaan, niin lähtis taju :)

   Poista
 5. Ekaksi, kun näin nämä niin olin sitä mieltä et NICE..mut nyt kun mietin niin voisin saada slaagin, jos esim. yöllä heräisin ja näkisin vain mustan ötökän näköisen varjon katossani..hui! Eli ei meille ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ne on niin korkeella, ettei niihin juurikaan kiinnitä huomiota :)

   Poista