.

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Paikka auringossaOon ihan täysin unohtanut esitellä teille meidän takapihan uusimman löhöpaikan. Tyttö halusi pihan perälle katajan alle oman tuolin, mutta maa viettää sen verran, ettei lepakkotuoli tai muutkaan lepotuolit oikein sinne sopineet. Tuoli meinasi keikahtaa joka kerta, kun nuori neiti siihen kipusi.
Käytiin sitten keskustelu siitä, kelpaisiko joku erilainen ratkaisu. Just sopivasti sattui sit silmään paikallisen marketin mainos, jossa oli riippumattotyyppinen löhöilypaikka tarjouksessa. Musta värikin sattui miellyttämään maksajan rooliin joutuvaa, joten sellainen haettiin.

Tää seisoo siis omalla jalustallaan, joka kootaan kuudesta palasta ns. pikalukituksella, eli on tosi kätevä koota ja purkaa osiin. Tää ei keinu, kuten perinteisemmät riippumatot, mutta joustaa kivasti ruhon alla.
Kangasmateriaali kuivuu todella nopeasti ja on helppo pitää puhtaana. Toistaiseksi oon siis ollut tyytyväinen heräteostokseeni.

Ei tää nyt ehkä hirveen hyvin tohon postimerkin kokoiselle nurtsille sovi, mutta joskus sitä vaan haluaa maata auringossa, vaikkei se makuupaikka esteettisesti niin upeesti siihen aurinkoisimpaan kohtaan sopisikaan.
Katsokaas muuten meidän katajaa. Onkohan sillä ihan kaikki ok, kun näyttää noin ruskeelta ja koko nurtsia peittää ruskea neulasmoska? Johtuukohan toi vaan kuumuudesta vai tekeeköhän se kuolemaa?
Ei paljo huvita tällä piikkinurtsilla paljain jaloin kulkea :/9 kommenttia :

 1. Ihanan näköinen tuoli, mistä löysit? Meidänkin kataja mökillä on ruskea, mistä lie taudista johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minimanista löytyi. Maksoi muistaakseni jotain 40€.
   Toi kataja on luonnossa vieläkin ruskeempi ja noita neulasia putoaa ihan jatkuvasti. Ankeen näköinen.

   Poista
 2. Tosi kiva tuo riipputuoli! Melkein arvasin, että Minimanista.:) Sopis meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl ollut kiva ja käytännöllinen. Meillä ei nyt toi paikka oo paras madollinen, mut ei haittaa.

   Poista
  2. Buahah :) Madollinen paikka = maHdollinen :D

   Poista
 3. Onpa kiva tuo löhötuoli!! Voi, kataja parka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kataja on kyl livenä niin surkee näky, että tekis mieli kaataa. Näähän vaan sattuu olemaan rauhoitettuja, joten varmaan saa kaataa vasta, kun on oikeesti kuollut.

   Poista
 4. Siis ihana löhöilytuoli. Näyttää mukavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin lukeminen siinä on kivaa. Ja juhannusvieraan mukaan myös nukkuminen :)

   Poista