.

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Täällä taas..juhannuksesta on selvitty ja blogihiljaisuus päättyy. Olo on väsynyt, mutta onnellinen. Seura oli loistavaa ja säät suosi. Suomen kesä pisti parastaan. Nyt voikin sitten kääntää katseet juhannuksen jälkeisiin alennusmyynteihin.

Mä en jaksa kiertää vaatekauppoja, vaan keskityn mieluummin muihin juttuihin. Mitään en varsinaisesti tarvi, mutta silti esimerkiksi Marimekon ale oli pakko katsastaa heti kanta-asiakkaiden ennakkoalepäivänä. Lähinnä mua kiinnostivat astiat, koska tekstiilejä, laukkuja, kukkaroita ja kankaita löytyy jo reilusti yli oman tarpeen. Mutta eipä ollut mustavalkoiset siirtolapuutarhat alessa ollenkaan, joten rahat säästyi. Vähän kyllä harmitti, et jouduin ihan tyhjin käsin poistumaan.


Toinen liike, johon aion lähipäivinä suunnata, on Vepsäläinen. Sinne suuntaan vain ja ainoastaan siksi, että bongasin eilen rakennuksen seinässä suuren "Muuttomyynti"-lakanan. Tänään sama ilmoitus löytyi paikallisesta lehdestä. Pakkohan se on ihan mielenkiinnosta ja uteliaisuuttaan käydä katsastamassa, millaisilla alennuksilla sieltä esittelytuotteita poistetaan. Ja ainahan sitä voi haaveilla, vaikkei just nyt ois mitään ostamassakaan.

Keräsin nyt kuitenkin muutamia tuotteita, jotka voisin jopa kotiuttaa, jos sattuis olemaan jossain mielettömässä poistoalessa :)


Uten Silo II (valkoisena) on keikkunut mun himoituimmat-listalla jo tooooosi kauan. Ja siellä se taitaa pysyä edelleenkin.


Kirkas tai harmaa Stone ois myös todella tervetullut meille. Tää on just riittävän pieni ja materiaalinsa puolesta monikäyttöinen, et tälle löytyis varmasti meiltä joku sopiva paikka.

Hang It All on myös ihana, mut varmaan valitsisin tosi tilanteessa jonkun hillitymmän väriversion.

Step-tikkaille löytyis varmaan paikka jostain. Nää ois kyllä niin kätevät vaatehuoneessa tai komeroiden ylähyllyjä kolutessa. Eivät kuitenkaan oo mulle niin elintärkeät, et kotiuttaisin ilman tosi hyvää tarjousta.Wave-naulakkoja oon miettinyt meidän makkarin seinälle. Tää näyttäis kivalta tyhjänäkin, eikä veisi juurikaan tilaa. Näihin vois sit ripustaa tarpeen mukaan esimerkiksi seuraavan päivän vaatteet.

Kaikki kuvat lainattu täältä


Onkos teillä muilla tarkoitus kiertää alennusmyyntejä ja onko jotain erityistä hankintalistalla?Ei kommentteja :

Lähetä kommentti