.

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hankintoja HelsingistäKotiuduin eilen illalla Helsingin visiitiltä. Eilen väsymys oli kuitenkin sitä luokkaa, etten jaksanut postailla mitään ostoksista ja edelleenkin kaikki uudet hankinnat odottavat sijoituspaikkojaan.

Ihan pelkällä shoppailulla en itseäni väsyttänyt, vaan osuutta asiaan oli varmasti myös kattavalla ravintola/terassikierroksella ja viiden tunnin yöunilla.

Ensimmäisenä poikkesin Granitiin. Mitään erityistä ei ostoslistalla ollut ja monet jutut ois muutenkin ollut hankalia kotiinkuskattavia. Ostin lopulta vain kaks eri kokoista kirjoitusalustaa ja rullan mustaa paperinarua.
Pinosta mukaan lähti vihdoin kauan havittelemani Hay:n säilytyslaatikot. Vähältä muuten piti, etten jäänyt ilman. Tätä laatikkosettiä ei ollut hyllyssä yhtäkään, mutta sain onneksi ostaa esittelymallin (josta sain vielä kivan alennuksen = Hotel Presidentin hinnoilla 1 hanaolut).
Lisäksi ostin Hay:n mustavalkoisen kuminauhapallon, kun Köpiksessä näitä ei syksyllä ollut vaan jouduin tyytymään valkoiseen. Pieni pakkaus pakettikortteja oli myös pakko ostaa varastoon.
Day tuli eteen vähän puolivahingossa ja sieltä kipaisin uuden tiskiharjan varastoon.
Stockmannilta en ostanut mitään, mutta kävelin lemppariosastot pikaisesti ympäri. Tigerissa tulikin poikettua kahteen kertaan. Sielläkin sekosin melko hillitysti :)
Mukaan tarttui paljon "muka-tarpeellisia" juttuja. Sydän-laastareita, magneetteja, teippejä, lahjalaatikoita, suola- ja pippurisirottimet, ruohopäinen ukkeli (!),  paketointinarua, pieni naulakko ym. Mut niinkuin yleensä, mä en ostanut yhtäkään asiaa, joita aiemmassa postauksessani listasin. Se tosin johtuu ihan siitä, ettei näitä tavaroita hyllyssä näkynyt, vaikka kahteen kertaan kiersin.

Kuvat ja tekstit ei nyt mee ihan yks yhteen, mut ku mä halusin värikkäät ja mustavalkoiset ostokset eri kuviin ja silleen jotenkin muka harkitummin aseteltuina :)

Meillä vallitsee mun reissussaolon jäljiltä melkoinen kaaos, joten kai sitä on imuriin tartuttava, laitettava pesukone päälle ja alettava kokkaamaan. Karu paluu arkeen siis. Katotaan, josko huomenna pääsis sit laittamaan ostoksia omille paikoilleen.


10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Mä oon niin fiiliksissä, että vihdoin sain noi Hayn laatikot. Oon metsästänyt niitä koko kevään nettikaupoista tuloksetta.
   Helsinki on kyllä sisustajan paratiisi, kun ihania putiikkeja on aina enemmän kuin aikaa ja rahaa niiden kiertämiseen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oon myös saaliiseen tyytyväinen. Ei tullut hirveästi törsättyäkään tällä kertaa :)

   Poista
 3. :):) Kivoja ostoksia teit!! Oliko muuten kivaa :)!!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa. Tuli kierrettyä monta terassia, tavattua tuttuja ja nautittua ilmoista. Ihan liian harvoin tulee käytyä.

   Poista
 4. Ai vitsi, jo silloin kun reissuun kerroit lähteväsi jäin miettimään, että olisipa ollut kiva tavata. <3 Kivoja ostoksia teit, jänskä toi Tigerista ostettu naulakko. Mä olen nähnyt siellä vaan noita samoja perinteisiä, mut toi on aika jänskä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää joskus tavata. Täytyy sit varata ihan erikseen viikonloppu blogiystävien tapaamiseen jossain vaiheessa <3
   Toi naulakko on niin pieni, et ajattelin sen olevan kätevä esim. koruille kylppäriin.

   Poista
  2. Oi jee, kiva että säkin tahot nähdä! <3 Ai toi naulakko on niiiiin pieni, täytyykin kurkistaa josko seuraavan kerran Tigerissa käydessäni niitä olisi vielä. Toisaalta, joutuisin nupit kyllä spreijaamaan valkoisiksi, mulle tuossa on ehkä vähän liikaa värejä :D

   Poista
  3. Ehdottomasti ois kiva tavata :)
   Kyl noi nupit vois varmaan maalata. Ei ainakaan montaa euroa maksanut.

   Poista