.

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Siivosin keittiössä
Otsikkokin sen kertoo; ei meillä turhan usein keittiötä puunata. Siis kyllähän mä ne perussiivot teen, mut että hinkkaisin kaakelit ja kaikki kamat kiiltäviksi ja vaihtaisin vielä tavaroiden paikkojakin...

Mä olin itekin niin hämmästynyt tekemisistäni, et piti kuvata heti (taso kiiltää, koska on edelleen märkä).
Kuvien laatu on vähä huono, koska eilen tuli kaatamalla vettä ja sisällä oli niin pimeää ja synkkää, etten tienny, miten oisin julkaisukelpoisia kuvia saanut aikaiseks. 

Kirpparilöytö-kori pääsi nyt säilömään pesuainetta ja aterinkoria. Tossa mustassa purkissa (huomaa märät sormenjäljet) on muuten tiskiainetabletit.
Tiimarin musta mikrokuituliina on vihdoin päässyt käyttöön ja leikkuulaudat nököttävät tossa pesun jäljiltä.
Mua niin naurattaa nää pikaiset kuvat. Hyvä ettei ollu rätti toisessa kädessä kuvatessa. Purkin kyljestä ehti sentään pesuainevaahdot kadota :) Euron kirpparilöytö-laatikko pääsi säilömään kynsiharjaa.
Huom molemmissa kuvissa lähes lainehtiva taso. Ai että, miten tehokkaasti mä puunasin.
Mut jos mä en ois ottanut näitä kuvia heti, vaan esim. vartti myöhemmin, olisitte nähneet hyvin erilaisen asetelman. Siihen ois kuulunut jogurttipurkki, sen kansi liimattuna tasoon, huonosti nuoltu lusikka, rasvainen vesilasi ja likainen lautanen.

Nythän mä voin aina palata täältä fiilistelemään kiiltävänpuhdasta keittiötä. Tää on nimittäin todella harvoin todellisuutta.


4 kommenttia :

 1. Hienoo hienoo. Tuu tekeen toi meillekki, tason pintaa ei ees näy kun on niin paljon roinaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se meilläkin oli lähtötilanteena ;) Ja kummasti taas on alkanu kaaos muodostumaan.

   Poista
 2. Reipas sinä! Me ollaan oltu niin paljon pihalla että ei oo sisälle kerennyt edes sotkua tulla :) Nyt on sadepäivä niin vois itsekin vähän järjestellä tavaroita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut sadepäiviä ja muuten vain harmaata useamman päivän, niin on tullut vähä puuhailtua sisälläkin. Tänään oisin kyllä toivonut maalauskelejä, mutta vettä tulee täälläkin.

   Poista