.

torstai 27. kesäkuuta 2013

Turhia toiveitaKäytiin eilen tyttären kanssa katsastamassa paikallisen Vepsäläisen Design-alet ja muuttomyynti. Olin oikeesti innoissani, kun kuvittelin tosiaan alennusprosenttien olevan melko suuria ja koskevan kaikkia (tai ainakin suurinta osaa) esittelykappaleita. Oon jälleen kerran mielettömän pettynyt.
Muuttomyyntiä mainostettiin heti maanantaina suuressa ja näytävässä lehtimainoksessa, joten oli pakko kipaista katsomaan, oisko Hang-it-all, Uten Silo, Kartellit, Aarniot tai Eamesit alessa myös.
No eipä olleet. Eikä muutenkaan juuri mikään esittelykappaleista. Muutamia valaisimia (mulle täysin tuntemattomia jokainen) oli -50% samoin kuin muutamia kynttilänjalkoja ym. pientä tavaraa.
Suurin osa muuttomyynnissä olevista jutuista oli tyyliin kulmasohvia, kirjahyllyjä ym. isoa tavaraa, joiden lähtöhinta oli useampi tonni ja alennusta siitä esittelykappaleesta -20%.


 Kuten kuvistakin huomaa, ei mun lemppareissa oo yhdessäkään minkäänlaista ale-lappua :(
Onneksi sain useammat naurut tällä kierroksella. Tytär esitti loistavia ostoperusteluja ja halus mun kuvaavan lähes jokaisen (hänen mielestään hienon, kuten yllä) kalusteen ja valaisimen.
Egg ois kuulemma ihan loistava mulle, et mä voisin lukee niitä mun sisustuslehtiä tässä :)

-Joo, mielellään. Mut sit tää tuoli ois keskellä olohuonetta, eikä kukaan näkis telkkaria. Mut eipä meillä sitä varmaan silloin enää ees ois, koska pitäis sekin myydä, et tän vois kotiuttaa :DMini-assari käänsi mulle hintalapun, kun auringossa muovitasku kiilsi niin kovaa. Sinänsä ihan turhaa hommaa, kun ei ollut alennuksia tässäkään.
Piti vielä ulkona kuvata tää tuoli, joka ois meille kuulemma tosi kiva, kun täs vois syödä vaikka jätskiä tai juoda mehua pihalla.

Mä alan jo epäillä olevani jotenkin liian kriittinen, mut odotin oikeesti, et usein vähän kärsineet/naarmuuntuneet esittelykappaleet ois muuttomyynnin takia paremmassa alessa. Kyllähän esittelykappaleista saa normaalistikin alennusta, ellei kyseistä tavaraa varastosta saa. 
Ei kai kukaan maksais esittelykappaleesta täyttä hintaa, ellei kyse oo jostain vitriinissä suojattuna olleesta tavarasta. Tai mä en ainakaan maksais. Enkä oo koskaan maksanut.

No, ainakin rahat säästyi taas. Ja haavelistaakaan ei hirveesti tarvi tän käynnin jälkeen päivittää. 

Oliko mun odotukset teidän mielestä jotenkin kohtuuttomat, kun mun mielestä neljännessivun lehtimainoksen perusteella oikeesti on lupa odottaa enemmän... 

4 kommenttia :

 1. No olipa köppäästä! =/ Olisin mäki pettyny. Ite aion skipata koko alet tai korkeintaan tilata nettialeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa myös jäädä tosi vähiin aleshoppailut. Ei oikein tunnu iskevän mikään.

   Oisin ehdottomasti kotiuttanut jonkun design-haaveen, jos oisivat olleet alessa, mutta nyt säästyi nekin rahat.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Meni kyllä ne vähäisetkin shoppailufiilikset tuolla. Tuli ihan sellanen fiilis, et mua on huijattu :D

   Poista