.

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Viiritehdas

Meillä oli parina iltana viirinauhatehdas. Ensin tosin piti tehdä vain yks, jonka neiti O sais viedä juhannuksena leikkimökin terassille koristeeksi. Mut niinku mulle usein käy, projekti kasvoi matkanvarrella.Nuori neiti valitsi kankaat itse ja molemmille puolille piti saada eri kuosi. Mä tein nää tälleen nopeesti sen enempää huolittelematta, koska jäävät ulkokäyttöön. Olin niin laista, etten jaksanut kantaa molempia koneita alas, joten tein pelkästään saumurilla.
Viritin valmiin tekeleen yläkerran "aulaan" ovien varaan, et saisin ees jonkinlaisen kuvan aikaiseks. Eiks oo hienosti ripustettu :)


Noita kankaita valitessa mä tajusin, miten mieletön määrä mulla oikeesi on kankaita. Siitä lähti sit ajatus tehdä myös meidän terassille viirinauha juhannusjuhlia varten.Värimaailma on vähä eri.
Kyllä nyt kelpas uuden lampun valossa ommella. Hauskasti katoaa koko valaisin tossa kuvassa :)Näissä teemana oli jämäpalojen hyödyntäminen, eli viireistä tuli keskenään vähän eri kokoisia, et sai pienimmätkin palat käyttöön. Mut ei meillä ikinä näiden projektien kaa niin tarkkaa oo.
Ja koska teemana oli laatikoiden tyhjennys, väsäsin viireihin nauhan Annon torkkupeiton ympärillä olleesta nauhasta :) Eipähän tarvinnut sitäkään heittää pois. Hyvin toimi kanttinauhan korvikkeena.
Sit kun saan vihdoin kukat haettua ja istutettua (onhan tässä vielä juhannukseen aikaa), niin virittelen viiritkin terassille.
6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Täytyis kyllä oikeesti alkaa ompelemaan taas enemmän, tai hukun kankaisiin. Mä kun ostan jatkuvasti kankaita, vaikken oo aikoihin juuri mitään ommellut :) Ei ehkä enempää viirinauhoja kuitenkaan.

   Poista
 2. Voi että kun oli kiva idea! Terassille mäkin voisin noita laittaa. Alkaa melki harmittaa että myin ainoan viirinauhani FB-kirpulla kun en keksinyt sille mitään paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei oo ikinä ennen näitä ollut, kun en näitä kyl sisällä mihinkään osais ajatella. Ulkona ne varmaan menee ja sit voi heivata syksyllä pois.

   Poista
 3. mä oon haaveillut mutta kah, en oo saanu aikaan ommella!
  hienot teit, kyllä ny kelepaa terassilla jussitella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ois saanu aikaiseks, ellei ois niin tehokkaasti painostettu :)

   Poista