.

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Katsokaa, mitä mä löysin!!!Aamupäivällä mua ärsytti mielettömästi noi jatkuvat sadekuurot, joiden vuoksi en päässyt projektini kimppuun. Sit tyttö päätti lähteä yökyläilemään ja mä päätin lähteä kirpparikierrokselle. Tää olikin sit paras päätös pitkään aikaan. Joskus sitä vaan osuu oikeaan aikaan just siihen oikeaan paikkaan. Katsokaas, mitä mä löysin...
Hyllyä lähestyessä pulssi alkoi kiihtyä innostuksesta. Ei kirpparilla usein tän tyyppiseen designiin törmää. Vähän jännitti astella niin lähelle, että pääsin tarkistamaan havaintoni oikeaksi ja katsomaan hintaa.

Ennen S-kokoisen Tuplakuplan hankintaa mä oisin halunnut Origo minin lukuvaloksi olohuoneeseen. Kävin sitä metsästämässä tuloksetta. Toimitusajaksi kerrottiin 6 viikkoa, joten päädyin ostamaan sit pienen Tuplakuplan sen sijaan, kun se sattui sopivasti olemaan tarjouksessa.
Mutta nyt mua odotti kirpparin hyllyllä just toi valaisin. En mä ees tiennyt, toimiiko se vai ei, mut nappasin mukaan.
Kotona sit heitin kengät nurkkaan ja syöksyin ekalle pistorasialle - se toimii!! Jes!! Mut kuten TV-shopissa sanotaan; ei siinä vielä kaikki. Näitä oli nimittäin kaksin kappalein :)
Jos joku haluaa vielä pitää jännitystä yllä, niin kerron sen hinnan vasta postauksen lopussa esiteltyäni ensin nää vähän vaatimattomammat löydöt ;)
Bongasin vanhan juomakorin, jollaista olin ajatellut jo aiemmin terassille. Väri on just tollanen kulahtaneen keltainen, joka sopii mun mielestä hyvin meidän musta-harmaaseen värimaailmaan piristykseksi.
Tällä oli hintaa 4€, joka on mun mielestä varsin kohtuullinen. Näitä on näkynyt paljon kirppareilla, mut hinnat on yleensä olleet jossain 20 euron kieppeillä.
Tää sympaattinen botski oli vaan jostain syystä pakko kotiuttaa. Kerran jo kävelin ohi, mut palasin takaisin noutamaan sen meille. Ajattelin tämänkin laittaa ulos. Purje ja tähdet on nahkaa ja runko puuta. Hintaa tällä oli 2€.

Siinäpä ne löydöt. Oon enemmän kuin onnellinen.

Niin joo, ne valaisimet. Ne maksoi yhteensä 15€. Ei paha :D

Antaa sataa vaan. Kyllä mä projektini kimppuun pääsen myöhemminkin. Mua ei harmita enää yhtään.
12 kommenttia :

 1. Kannattaisiko vielä tehdä lotto??
  Aikamoinen paukku ja löytö.Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se vois olla. Mä en oo ikinä lotonnu, mut lottovoittoa oon toivonut jo pitkään :)

   Poista
 2. Mä en kestä!!! Ihan mielettömät löydöt!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en meinaa kestää :) Miten voi ihminen olla näin fiiliksissä kirppislöydöistä? En käsitä :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joskus se sokeakin kana löytää sen jyvän, vai miten se oli :) Mulle ei oo ikinä ennen osunu tällaista löytöä eteen.

   Poista
 4. 15€ kahdesta Origosta??? WTF?
  Nyt alkaa olemaan jo aikamoinen LÖYTÖ. :D
  Niin, siis missäs kirpulla sä käytkään...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä :) Mä ihan tärisin, ku nappasin nää mukaani. Ei taas yhtään harmita, et mä teen hyviä löytöjä melko harvoin.
   Mä käyn ihan tääl meidän "kylillä" kirpparikierroksella. Oli ehkä sinänsä tuuri, koska nää ois varmaan jossain isommassa kaupungissa lähteny jo jonkun muun design-haukan mukaan ennen mua.

   Poista
 5. Mitä! Wau mitä löytöjä! Kuinka joku voi luopua noista valaimista tuohon hintaan. En tajuu! Mut sun onni. :)) ja kivoja muutkin löydöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans ymmärrä. Ehkä joku ei tiennyt niiden arvoa, tai sit ei oo niin tarkkaa ton rahan kanssa :) Onneks en silloin aiemmin tota valaisinta mistään löytänyt. Kolme samanlaista vois olla vähän liikaa.

   Poista
 6. NICE!Aivan mieltsit löydöt :))!! Kyllä kannattii lähtee kirpparille eikä tuulettumaan ;);)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tekis nyt joka välissä mieli ravata kirpparille katsoon, oisko jotain loistolöytöjä :D Uskon kuitenkin, ettei toista tän tasoista löytöä ihan hetkeen tuu vastaan.

   Poista