.

torstai 6. kesäkuuta 2013

SuunnitelmiaEnsinnäkin kiitokset Helsingin shoppailuvinkeistä, joita sain Facebookin kautta. Nyt oon googlettanut eri myymälöitä ja valikoimia ja samalla harmitellut sitä, etten pysty koneessa kovin isoja ostoksia kuljettamaan.

Harmaita hiuksia aiheuttaa myös laukkuvalinta, koska en todellakaan aio raahata shoppailureissuillani mukana mitään matkalaukkua. On tää sisustajan elo joskus täynnä suuria haasteita ;)

Ainoat "must have"-ostokset ovat Hayn säilytyslaatikot, joita aion shoppailla Pinosta. Koko ja määrä on vielä arvoitus. Katsotaan, mitä saan laukkuuni mahdutettua.

Kuvat lainattu: www.pino.fi


Granitissa aion myös poiketa. Harmi vain, etten pysty sieltäkään roudaamaan mitään särkyviä ihanuuksia tai suuria säilytyskoreja. Jotain pientä kivaa kuitenkin varmasti tarttuu mukaan.
Kuvat lainattu: www.granit.se

Ja vihdoinkin mä pääsen Tigeriin! Ja se on auki myös sunnuntaina, eli saatanpa poiketa molempina päivinä. Sieltä aion ostaa myös ihan tarpeellista käyttötavaraa, kuten siveltimiä, väripaletteja, kyniä ja muuta tuunaajan tarpeistoa.


 LEIKKUULAUTA


KYLPYAAKKOSET


LABYRINTTIPELIMAALIPALETTI
VESIVÄRISIVELTIMET

Kuvat lainattu: www.tiger-stores.fi


Sellaisia suunnitelmia tulevalle viikonlopulle. Jännä nähdä, mitä lopulta kotiutan. Mun ostossuunnitelmilla on paha tapa muuttua matkanvarrella moneen kertaan :)
2 kommenttia :

  1. Sä tulet muuten "Pimahdat" Tigerissa ;);)!! Mä haluan sitten kuulla saldon!! hihi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon sen. Voitte tulla kattoon, kun pimahtelen Kampin Tigerissa 2 päivää putkeen :) Millä hitolla mä saan ikinä ne ostokseni kotiin? :D

      Poista