.

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hey, HayTäällä juhlitaan juhannusta, mutta onneks varastosta löytyi yks postaus :)
Ei siis todellakaan oo vietetty aikaa nyt sisustamisen parissa, vaan kuvat on jo alkuviikolta.


Loput Hayn laatikotkin pääsivät vihdoin paraatipaikoille ja pois pussista. Pienimmät sijoitin jo aiemmin työpisteelle. Mutta näiden isompien kanssa kesti vähän pidempään, kun vaati vähän uudelleensijoittelua ja järjestelyä.

Ylähyllyllä aiemmin majailleet Ikean laatikot siirsin keittiön kaappeihin säilömään kynttilöitä, tuikkukippoja ja muuta sälää. Onhan nää nyt paljo kivemmat.
Jos nyt joku miinus pitäis keksiä, niin se ois varmaan se, ettei mulla oo enää mitään aavistusta mitä missäkin laatikossa on. Ne etiketit oli vanhoissa laatikoissa ihan syystä.
Miten voi ihminen olla näin fiiliksissä pahvilaatikoista? No joo, oon mä outo, mut tiedän etten oo ainut :)
Jotain pientä päivitystä tein osalle rojuista, mut suurin osa on pysynyt ihan samoilla paikoillaan. Mä en oo vieläkään oppinut tekeen niitä hienoja asetelmia, eli nää nyt on vähän miten sattuu.Ja on muuten käsikin ihan samassa asennossa edelleen. Pitäis jaksaa joku päivä väännellä sormet uuteen asentoon.


Siellä ne nyt nököttävät hamaan tulevaisuuteen.
Harmi, ettei mun shoppailukierroksen putiikeissa myyty Hay:n laatikoita yksitellen. Jäin siis edelleen ilman niitä isompia laatikoita, joita mulla oli yks ennestään. Hitto, et piti olla niin puupää, et ostin silloin Köpiksestä vain yhden. Pitää ehkä lentää joku viikonloppu hakemaan sieltä muutama lisää :D
4 kommenttia :

 1. Hay on parasta! <3 <3 <3 Niin kivat boksit. <3

  Ihanaa juhannusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hay on kyllä edelleen mun lemppari.
   Kiitos. Ihanaa juhannusta teille myös <3

   Poista
 2. Helposti voi olla fiiliksissä pahvilaatikoista ku ne on noin hianoja!
  Leppoisaa juhannuksen jatkoa sinne! :)

  VastaaPoista