.

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ankeet aletKun on töissä keskustassa, on melkein mahdotonta välttää alennusmyynnit kokonaan. Eikä mulla itse asiassa oo ees ollut tarkoituksena niitä välttää. En vaan jaksa kiertää kaupasta toiseen tungoksessa, kun en varsinaisesti mitään tarvitse. Myöskään helteiset kelit ei houkuttele ostoskierrokselle.

Oon kuitenkin joka päivä poikennut ruokatunnilla jossain kaupassa katsastamassa pikaisesti valikoiman. Ja tää on nyt vaan mun mielipide, mut onpa surkeet alennusmyynnit. Mä oon siis keskittynyt kyttäämään vaan kodintuotteita, mut eipä alennukset tai tarjonta päätä huimaa.
Tänään Anttilasta mukaan tarttui pari samanlaista (mutta eri kokoista) puuvillamattoa, jotka aion sijoittaa kylppäriin. Mä en osta juuri koskaan niitä "oikeita" kylppärin mattoja, vaan ostelen edullisia puuvillamattoja, joita voi sit kierrättää niin kauan kuin pysyvät siisteinä. Nää makso yhteensä alle 17€. Jännä nähdä, mahtuuko toi isompi siihen, mihin ajattelin :)
Oon myös katsellut jonkin verran nettikauppojen ale-valikoimia, muttei sieltäkään oo toistaiseksi tullut tilattua mitään. Jotenkin mulla on nyt sellainen kausi päällä, ettei shoppailu oikein innosta. Ehkä fiilis ois toinen, jos oisin oikeesti jotain tiettyä juttua vailla...
Myös juhannuksen jälkeinen väsymys vaivaa edelleen, joka saattaa myös vaikuttaa heikkoon shoppailuenergiaan :) Tänään aion illalla selailla uusia sisustuslehtiä (from Alanya) ja olla vaan tekemättä mitään järkevää.

12 kommenttia :

 1. Mä yritän tietoisesti välttää ostamista ostamisen takia. Onneksi työmatka (sit kun töihin palaan) kulkee melkein metsän poikki. Riskinä on kyllä maalaisjunttiutuminen jota ei taida enää voida välttää... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä periaate sulla. Turhasta shoppailusta tulee vaan morkkis.
   Maalaisjunttiutuminen on ihan jees :) Eihän siinä oo oikeesti mitään pahaa. Mäkin oon kato tekokaupunkilainen, mutta sisäisesti maalainen. Ja ylpeä siitä :D

   Poista
 2. Minä olen myös työmatkalla muutamassa putiikissa pistäytynyt - ei mitään ole löytynyt. No, en minä ole mitään penkonutkaan, mutta ei kyllä mikään ole silmäänkään pistänyt. Ei edes normihintaisissa. Ostoslakko siis tehnyt tehtävänsä - ei tee edes mieli ostaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on ilmeisesti liikkeellä. Mä en oo mitenkään tietoisesti tehnyt ostolakkoa, mut ei vaan jotenkin oo juuri mikään iskenyt.

   Poista
 3. Täälläkään ei onnistanut alemyyntien kanssa, todellakin ankea valikoima. Fiilis on muuten melankolinen ja laiska. Mikään ei huvita... Toivottavasti sulla väsymys pian helpottaa ja oot taas energiaa täynnä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat fiilikset. Just aamulla ääneen mietin, et milloin tää väsymys helpottaa. En tiedä, onko helteet imeneet musta kaiken energian :) Mä voisin vaan maata riippukeinussa aamusta iltaan tekemättä mitään :D

   Poista
 4. Mä en ole vielä edes käynyt alennusmyynneissä, mut varmaan tällä viikolla pitää käydä katsastamassa ankea valikoima :) Löysin onneksi ne kaks valaisinta hyvällä alennuksella, Kärkkäisellä oli varmasti joku oma ale menossa silloin, koska ostin ne jo paljon ennen juhannusta.
  Mukavia hetkiä sisustuslehtien parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sä löydät vähemmän ankeat alet kuin minä :)
   Hyvät alennukset näyttää täällä koskevan vain vaatteita ja kenkiä.
   Sun valaisinlöydöt oli kyl upeita :)

   Poista
 5. Me oltiin eilen kattelemassa kaasolle mekkoa ja yllättävän rauhallista oli. En oo varmaan ikinä lähteny alennusmyynteihin vain aleja metsästämään. Ei vaan jaksa. Meen sit kun tarvin jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. Nyt ei kyl oo yhtään ollu shoppailufiilistä muutenkaan.

   Poista
 6. Joo, siis IHAN sama fiilis täällä! Ei shoppailu kiinnosta pätkääkään tällä hetkellä, mut aion nyt nauttia tästä, koska varmaa sit taas jossain vaihees iskee ;) Nyt vaa kaikki ylimääräinen säästöön :))

  En siis ole ainoa fiiliksieni kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä, mistä tää fiilis on iskeny. Meni ihan ne viimeisetkin shoppailufiilikset, kun muutaman liikkeen kiersi. Ei mitään kiinnostavaa ja muutenkin tosi vähän alennustavaraa.

   Johonkin klassikkoon oisin voinut sortua, jos ois ollut alessa, mut kun ei.

   Poista