.

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Jotain uutta


Tänään alkoit projekti: "hankinnat paikoilleen". Hyvin maltillinen on alku ollut, mut ajattelin nyt jo teille jotain esitellä. 
Toi Tigerista löytynyt Hollivuud-tyyppinen leffataulu (mikäsenoikeenimion?) pääsi kollaasiseinälle. Kuvaaja on tavoilleen tyypillisesti ollut vinossa ja kenossa kuvatessaan, mut ei kukaan oo täydellinen.
Aiemmin Fb-kirpparilta kotiuttamani uus Annon peite on otettu käyttöön vasta muutama päivä sitten, joten nyt sekin pääsi kuviin.
Tänään kotiutin myös yhden Annon kangastabletin. Meillä ei kankaisia voi ruokapöydällä pitää, mut tässä toivon ton pysyvän puhtaana ees muutaman päivän.
Siinä kuvassa on kuvioita kerrakseen. Onko jo liikaa vai tarpeeksi? Mua ei vielä ahdista, kun värimaailma on kuitenkin melko suppea.Josko sit menis jatkamaan järjestelyä. Mun hieno ruohopää-ukkeli ei suostu millään roikkumaan suorassa narun varassa. Joudun varmaan pian virittämään sen kaulasta roikkumaan ikkunalle, ellei ala asettumaan :D8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti hitaasti hyvä tulee, koska tää mun projekti ei oikein meinaa edetä :)

   Poista
 2. Hauska tuo Hollywood- taulu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jotenkin huusi mua hyllystä. Oli pakko kotiuttaa.

   Poista
 3. Klaffitaulu, en tiennytkään että mä tsrviin just tollasta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tiennyt, ennenkuin se oli mun ostoskorissa :) Nyt kipinkapin Tigeriin :D

   Poista
 4. Elä nyt hyvä ihminen ukkeli-reppanaa hirttämään rupee! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oisin niin halunnut sen ikkunalle, mut kun yritin sitoa kainaloista vaikka miten, niin aina se kenotti eteen tai taakse :) Olkoon nyt tossa pöydällä toistaiseks nököttämässä ja odottamassa mahdollista hirttotuomiotaan :)

   Poista