.

torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannusvalmisteluja
Vähän meni tiukoille toi kesäkukkien hankinta. Alkoi jo kukkamyymälässä näkyä, et osa on nököttänyt myyntihyllyissä jo pidemmän aikaa. En kuitenkaan sen takia jaksanut lähtee kauppakeskittymän älyttömiin liikenneympyräruuhkiin, vaan tyydyin eri suunnalla sijaitsevan myymälän valikoimiin. Mä nimittäin inhoan jonottamista kaikissa muodoissaan.
Mähän oon tosiaan sitä porukkaa, jolta on se vihreä peukalo puuttunut ihan alusta saakka. Mun peukalo toimii huomattavasti paremmin yhdistettynä erilaisiin työkaluihin. Mä en tajua kukista yhtään mitään ja rehellisesti voin myöntää, ettei ne asiat mua ees hirveesti kiinnosta. Kyllä mä kukista tykkään, muttei mua kiinnosta niiden nimet tai hoito-ohjeistukset, koska oli ohjeita tai ei, niin ne ei mun huolimattomassa hoidossa kauaa kukoista :)
Ostin siis tänäkin vuonna kukat ihan ulkonäön (ja tässä tapauksessa myös kunnon) perusteella. Etupihalle punaista ja valkoista vähän piristämään musta-harmaa-ruskeaa värimaailmaa. Takapihalle keltaista uuden juomakorin ja kynttilöiden väripareiksi.
Lisäksi sain vihdoin haettua kaksi pylvästuijaa vanhoihin kunnostettuihin kukkalaatikoihin. Oli tuijatkin vähän helteessä kärähtäneitä, mut niitähän voi onneksi tarpeen mukaan leikata.

Laatikot raahasin etupihalle aidan ulkopuolelle. Nää oisin muuten istuttanut tohon, mut koska kyseinen alue on ainoa, mihin meillä voi talvella etupihan lumet kipata, niin en halunnut siihen näitä istuttaa. Ei ehkä viittis taas talvella näiden päälle kasata sitä pernteistä 1,5 metristä lumikasaa. Saavat talvehtia laatikoissaan terassilla, kuten tänä keväänä maahan istutetut edeltäjänsäkin.
Kuvat muuten nappasin eilen. Tänään täällä sataa...
Toivottavasti sateet on sit tän juhannuksen osalta tässä. Illalla saapuvat juhannusvieraat ja ois kiva virittää viirinauhat ja muut kamat terassille ennen sitä. Markiisi ei kuitenkaan täysin sateelta suojaa, joten sateella en viitsi alkaa tyynyjä, vilttejä tai muutakaan terassille raahaamaan.

Oletan, ettei juuri kukaan juhannuksena blogeja lue, joten jätän suosiolla blogin lepäämään juhannuspyhiksi. Kotikolmiossa on kuitenkin elämää koko juhannuksen. Jännä nähdä, miten paljon porukkaa meidän terassille tänä vuonna pakkautuu :)
Ihanaa ja aurinkoista juhannusta teille kaikille. Pitäkäähän itsestänne ja toisistanne huolta <36 kommenttia :

 1. Ihanaa juhannusta! Perjantai menee viettäessä juhannusjuhlia kaupungissa, mutta muutoin kyllä ollaan blogimaailmassa koko viikonloppu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa, jos innostun tässä jossain välissä postailemaan, mutten uskalla luvata. Odotellaan vieraita saapuviksi klo 21 aikaan :)
   Ihanaa juhannusta!

   Poista
  2. Nauti vaan juhannuksesta täysin siemauksin mukavassa seurassa ja palailet sitten koneelle, kun juhannus on vietetty. :)

   Poista
  3. Ehdottomasti nautitaan. Aamiainen syöty ja pian siirrytään ulos nauttimaan auringosta :)

   Poista
 2. OIKEIN IHANAA JUHANNUSTA SINNE <3 <3

  VastaaPoista