.

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

IkuisuusprojektiMulla on ollut tosi kauan puoliksi tehtynä yks projekti. Käytännössä se siis on ollut suunniteltu suurpiirteisesti, mutta mitään konkreettista ei oo vuosiin tapahtunut.
Kun vuonna 2008 muutettiin nykyiseen asuntoon, oli nykyisen ruokailutilan ja olohuoneen välissä ihmeellinen aita. Rakenteeltaan täysin samanlainen, kuin portaikkoa rajaava (silloin ihana männynkeltainen) rimaseinämä. Tuo rakennelma purettiin ja ulkovarastossa ne puut on levänneet siitä asti.
Viime viikonloppuna sit kurkottelin puut alas ja ulos. Käynnistin Pläk änd Dekkerin ja aloin pätkiä rimoja sopivaan mittaan. Raahasin osat takapihalle ja ruuvasin kasaan. Maalaus jäi vähän vaiheeseen, kun en jaksanut lähteä hakemaan lisää maalia.

Maalasin hyvinkin rennolla otteella ja käytössä oli mattavalkoisen sprayn lisäksi sävyttämätöntä Taika-lasyyriä, jota jäi tytön huoneen maalausprojektista reilusti yli.Iskin noi kerrostalot nököttämään päädyn päälle, kun en vielä oo niille muutakaan paikkaa keksinyt.
Asetelma on vähän sinne päin, kun en jaksanut paljon miettiä. Kaikki on kuitenkin kiinni vaan teipillä, joten asettelen sit joskus paremmalla innolla vähän järkevämmin.
Taustaseinällä on aiemmin ollut sisustuskirjaimista tehty teksti, jonka poistamisesta jäi melko karut jäljet. En oo kuitenkaan saanut vielä aikaiseksi paklata ja maalata seinää, joten tohon oli pakko jotain laittaa, kun tuuli-taulu otettiin alas.
Toi lasyyri tekee muuten pinnoista hankalasti kuvattavia. Tääkin näyttää kuvissa ihan huonosti maalatulta, et puu kuultais läpi. Mut toi on siis sitä Taika-lasyyriä. 

On se pääty mun mielestä kivempi kuin ei päätyä ollenkaan. Asetelmassa on tosin melko paljon parantamisen varaa :)

Tänään toivottavasti paistaa aurinko, koska meillä jäi etupihan rempasta laattoja yli ja ne pitäis jonnekin sijoittaa. Jos säät suosii, niin alan roudaamaan niitä takapihalle. Kyllä niille sieltä varmaan joku paikka löytyy. Onhan meillä tota lääniä ainakin 20 neliötä :)8 kommenttia :

 1. mulla on kokoajan vaikka kuinka monta keskeneräistä projektia....
  sä teet kyllä niin hienoja juttua!
  mun blogissa on sulle jotain.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynpä heti kurkkaamassa, kun oon saanut syötyä :)
   Mä oon niin huono jättämään asioita kesken. Kaiken pitäis aina valmistua heti, tai multa lähtee järki :D

   Poista
 2. Heh, hauska! :) Mulla kanssa ikuisuusprojekteja, joista osa toteutui ja osa jäi toteutumatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl jännä, miten jotku jutut vaan ottaa toteutuakseen niin paljon aikaa, että muuttuvat siinä välissä tarpeettomiksi :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mulle iskee pian ihan stressi, kun ikuisuusprojektit on nyt tehty. Täytyis keksiä joku uus vuosiksi hautumaan :)

   Poista
 4. NICE :):) Siis aivan mahtava!!! Go Anna!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Halpaa ja yksinkertaista, niinkuin muutkin mun projektit :)

   Poista