.

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

-under construction-Ensin niitä oli 56, nyt niitä on 6 ja viimeistään viikonlopun jälkeen niitä on toivottavasti noin 180.

Puhun siis etupihan betonilaatoista. Projekti on vihdoin polkaistu kunnolla käyntiin. Multainen maa pihan laatattomilta reunoilta on kaivettu ylös ja viety pois. Tilalle on kipattu soraa ja hiekkaa ja väliin on laitettu suodatinkangas. Laatat ja reunakivet on tilattu ja saapuvat huomenna.


1-BL305_LADELMA.jpg

Ei oo mikään mun lemppariurakka, mut oon ihan varma, et lopputulos on vaivan arvoinen. Etupihalle paistaa aamuaurinko ja melkein jo näen itseni istumassa siinä aamukahvilla auringonpaisteessa.


nurmikon r-kivi harmaa.jpg


Pihan kahdella reunustalla on joskus ollut kukkapenkkiä, jonka vuoksi siellä ei oo ikinä ollut laattoja. Vanhat laatat oli onneksi asennettu niin huolellisesti, ettei ne oo 30 vuodessa juuri liikahtaneet. Isoa kaivuu- ja tasoitusurakkaa ei siis onneksi tarvittu.

Kuvat lainattu www.lakka.fi

Lisäks meillä on tänään vietetty Olivian nimipäivää. Se on kuulkaas varsinainen spektaakkeli, jonka kahvitusosuuden sain onneks siirrettyä viikonlopulle.
Lahjoja piti olla kolme ja ne piti olla nätisti paketoituja. Jouduin vielä kuvien ottamisen jälkeen yhden hankkimaan ja sankari-nimppariprinsessana tyytyväinen :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti