.

lauantai 18. toukokuuta 2013

Kaapista ulosIhanasta auringonpaisteesta huolimatta päätin aamukahvien jälkeen purkaa eteisen komerosta kaiken roinan ulos. Tää on siis samaa kokonaisuutta, johon tuunattiin uudet hyllyt siivouskomeron puolelle. 

Tää "vaatepuoli" alkoi näyttää heti niin hirveältä, kun toisen puolen sai järjestykseen. No oli tää hirveä aiemminkin, mut tiedätte varmaan, mitä tarkoitan :)
Tää komero säilöö sisäänsä laukkuja, takkeja, pipoja, huiveja, hanskoja, harrastevälineitä jne.


Vähän on päässyt järjestys kärsimään :)
Ostin tätä kaappia varten pahvisia säilytyslaatikoita ja äidin Ikea-reissulta on mulle tulossa mustat samanlaiset Samla-laatikot nykyisten läpinäkyvien tilalle. Tossa on oma laatikko jokaiselle ja ovat toimineet käytössä hyvin. Noi läpinäkyvät vaan näyttävät jotenkin epäsiisteiltä, kun sisältö on niin riemunkirjavaa.
Tästä kaapista ei lähtenyt tavaraa juurikaan pois. Ainoastaan "pääkallosäkissä" olleet Marimekko-laukkuni siirsin Luhdan korissa siivouskomeron yläpuolella olevaan hyllyyn. Muuten sama tavaramäärä on vaan järjestetty uudelleen.Toiseen reunaan ruuvasin muutaman noista vanhoista siivouskomeron kiskolaatikoista. Näihin sopii just hyvin sellaiset varrelliset kengät, jotka ei kenkälaatikostoon sovi.

Kyllä kuulkaa tää bloggaaminen vaan motivoi järjestelyyn. On ihan eri fiilis siivoilla, kun ottaa "ennen ja jälkeen"-kuvat. Näkee heti, miten ison muutoksen sai pienellä vaivalla toteutettua.

Nyt kuitenkin saa sisätilat jäädä nykytilaansa ja mä painelen helteiseen ulkoilmaan. Täytyy myös aloittaa hyvissä ajoin valmistautuminen päivän peliin. Ai että, kun siitä tulee taas kamalan jännittävää katsottavaa :D9 kommenttia :

 1. Motivoi todellakin aivan eri tavalla, kun voi ottaa ennen- ja jälkeen-kuvia ja tyrkätä ne blogiin. :)

  Ja ovi että se matsi, en tiedä miten selviän jännityksestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutuu ehkä ottamaan pari olutta ihan vaan jännityksen vähentämiseksi. Mä alan jännittää nimittäin jo pelkästä ajatuksesta :D

   Poista
  2. Saa nähdä pystyykö katsomaan koko matsin. :D

   Poista
  3. Kyllä pahalta näyttää :(

   Poista
  4. Niinpä. En ole edes jännittänyt, koska olen psyykannut itseni jo häviöön.

   Poista
  5. Kyl tää nyt niin pahalta näyttää, et me taidetaan hävitä tää peli.

   Poista
  6. Onneksi päästään kuitenkin vielä tavoittelemaan pronssia. Ja jos neljänneksi tullaan, niin ainakaan ei pärjätä huonommin kuin viime vuonna.

   Poista
  7. Onhan mitalipeleihin pääsy hieno saavutus. Eipä sinne pääseminenkään mikään itsestäänselvyys oo.
   Sit pronssipeli pitää vaan voittaa.

   Poista