.

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ensiesittelyssä: partsiOon jo aiemmin kertonut, että meidän partsi on aivan olemattomassa käytössä. Tänään imuroin, pesin seinät, lattiat, lasit ja laitoin romut paikoilleen. En oo koskaan aiemmin viettänyt yhden päivän aikana noin paljon aikaa tällä partsilla. 
Lattialle heitin aiemmin kirpparilöydöissä esittelemäni muutaman euron räsymaton. Sopii mun mielestä tonne ihan hyvin.
Ohlsonin lamppu on tänne loistava, koska pistorasia toimii sisältä valokatkaisijalla. Tuolilla on viime vuotinen pika-ompelus, kun päätin käyttää kertyneet kangastilkut johonkin hyödylliseen ja vuorasin pari vanhaa fleece-peitettä toiselta puolelta tilkkutyyliin.
Täällä nää huonekalut on mitä on, koska tää nyt sattuu meillä olemaan asunnon vähiten käytettyä tilaa ihan ympäri vuoden. Tuoleina kaks vanhaa keittiöntuolia, joiden istuinosat verhoilin joskus uusiksi. Tyynyn takaa pilkistää toinen tilkkutuunattu-fleece. Toi lipasto taas on siipan poikamiesboxista :)
Täältäkin löytyy yks ompelemani pallorahi ja se on jopa talvehtinut täällä.
Semmonen partsi meillä. On se ainakin nyt puhdas, vaikkei niin kaunis olekaan. Kyllä täällä taas kehtaa pyykkinsä kuivattaa :)

Mä oon niin poikki, kun on taas pitänyt helteessä huhkia aamusta iltaan sisällä ja ulkona. Mut en valita. Ihanaa, et on saanut taas jotain näkyvää aikaan.6 kommenttia :

 1. Kivannäköinen paikka ja matto tosiaan sopii sinne kuin nakutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös yllätyin positiivisesti tosta matosta. Eiköhän meiltä vielä jotain mustavalkoista löydy sen pariksi partsille :)

   Poista
 2. Tosi kotoisahan tuo parveke on. Kyllä siellä tovin jos toisenkin istuisi ja rupattelisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan jännä, et kun on terassi, niin partsi on ihan olemattomassa käytössä.
   Täytyy ehkä nyt vähän ryhdistäytyä ja juoda siellä vaikka aamukahvit joskus, kun kulku on nyt meidän makkarista.

   Poista
 3. Roikka sopii partsille täydellisesti :)

  VastaaPoista