.

torstai 16. toukokuuta 2013

Siivouskomeron uudet sisuskalutFacebookin puolella ehdinkin jo intoilemaan kuviosahasta, jonka sain meille lainaan. Mulla on nimittäin ollut jo jonkin aikaa mielessä siivouskomeron hyllyjärjestelmän uusiminen. Tai ei sitä uusimiseksi ehkä voi sanoa, koska aiemmin hyllyjä ei ollut. Nyt on.
Tässä lähtötilanne. Ihan hävettää laittaa nää kuvat tänne. Oli toi niin hirvee, eikä säilytystilaa tosiaan ollut nimeksikään.
Vinkin bongasin jokin aika sitten Esmeralda´s-blogista, jossa myös kaapin lähtötilanne oli täysin samanlainen kuin meillä. Kiitos loistavasta ideasta.

Koska mä mielelläni kierrätän ja teen edullisia muutoksia, niin tässäkin hyödynnettiin kierrätyslevyä. Ulkovaraston siivouksen yhteydessä pistin sieltä paloiksi vanhan valkoisen kaapin, joka on ollut siellä jo ennen meidän muuttoa.
Tääkin kaappi on ilmeisesti joskus palvellut siivouskomerona, koska hyllyt olivat tässäkin ihan olemattomat. Onneksi sivuseinistä ja ovesta saatiin tarvittava määrä materiaalia uuden hyllyjärjestelmän tekemiseen.
Kulmarautojakin löytyi valmiiksi varastosta, joten eipä tarvinnut euroakaan sijoittaa. Lopuksi vedin vielä levyjen reunoihin washi-teipit, jotka ei tosin kuvissa paljon erotu.
Saatiin tää valmiiks vasta kasin aikaan illalla, joten en pahemmin ehtinyt vielä järjestelemään, mutta muutos entiseen on silti ihan mielettömän suuri.Nyt onkin näille siivouskamoille käyttöä. Sen verran kulkeutui sahanpurua sisälle asti, että kämppä näyttää melko rähjäiseltä. Mut oli se sen arvoista :)16 kommenttia :

 1. Woooooow! Todella inspiroivaa! Oma siivouskaappi on myös ihan järkyttävä ja sille on ehdottomasti jossain vaiheessa tehtävä jotain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tästä ideasta niin innoissani. Mulla ei oo ikinä ollut noin paljo hyllytilaa siivouskomerossa.

   Poista
 2. Meillä on ihan samanlainen siivouskaapi, mikä teillä oli... :D Pitäisi tehdä asialle jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli loistoidea ja päätin sen heti toteuttaa, kun blogista bongasin. Eikä ollut ees hankala homma.

   Poista
 3. OOh! Vastaava siivo pitäisi kyllä toteuttaa täälläkin. Näyttääpä selkeältä ja helpolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ollut hankala eikä kallis projekti. Mäkin olin aiemmin miettinyt erilaisia valmiita ostettavia ratkaisuja, mutta tää idea tuli eteen ihan vahingossa.

   Poista
 4. Hyvän näköinen duunaus ja hyvin tuli hyllytilaa siivoukomeroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että tilaa on nyt ihan mielettömästi, kun sitä ei ennen ollut juuri yhtään.

   Poista
 5. Wau, kyllä tuli hyllytilaa mukavasti lisää, sitä kun koskaan ei ainakaan liikaa ole. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan. Meillä säilötään siivouskomerossa myös maaleja ym. joten lisätila tuli enemmän kuin tarpeeseen.

   Poista
 6. Näyttääpä hyvältä ja toimisi muuten minunkin siivouskaapissa, missä on kans säälittävän vähän hyllytilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en käsitä, kuka nää vanhat siivouskomerot on aikoinaan suunnitellut. 80% kaapista oli hukkatilaa.

   Poista
 7. Aivan mieltsi tuunaus!! :):):) Sä oot nero ja voit kohta kirjottaa kirjan näistä sun tuunailuistasi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideat ei läheskään aina oo mun omasta päästä, kuten ei tässäkään tapauksessa. Mä oon vaan täyttänyt pääni muiden hyvillä ideoilla ja ammennan sit niistä :)

   Poista
 8. Onpa hyvännäkönen siivouskomero :) hukkatila käytetty hienosti hyödyksi. Mulla ei oo virallista siivouskaappia vaan kaikki on ripoteltu ympäri kämppää eri kaappeihin.. tosi toimivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin myönnän, ettei kaikki siivousjutut tuolla ole. Yläkerrassa on omat pesuaineet ja -välineet säilöttynä ympäri kylppäriä ja keittiön kaapistakin vielä jotain löytyy.
   Täytyy järjestellä kyllä joku päivä tuo kaappi vielä kunnolla.

   Poista