.

maanantai 20. toukokuuta 2013

Pientä iltapuhdettaKaikkien hommien suuruus on tietty tekijästä kiinni. Tää ensimmäinen päivän aloitettu projekti onkin vähän suurempi puhdetyö :)
Piti kaivaa sen verran etupihan reunoja auki, että pääsi näkemään, mitä koristehiekan ja suodatinkankaan alta löytyy. Löytyi isoja kiviä, 1 tennispallo, matoja, etanoita ja kaikkee muuta pientä.
Lapsityövoima kävi vaan levittämässä lelunsa ja jatkoi potkulaudallaan viilettämistä, joten ihan ite sain lapioida. Nyt pitäiskin keksiä, mihin ton "täytemaan" kadottais pois tieltä.
Nää 30 vuotta palvelleet pihalaatat saa lähteä (vihdoinkin) uusien tieltä. Tilalle on siis suunniteltu 30x30cm harmaita laattoja. Tummanharmaat haluaisin, jos jostain löydetään.
Tää projekti on siis ihan alkutekijöissään ja kaivamisen tarkoituksena oli selvittää, miten paljon maata pitää kaivaa pois ja miten paljon hiekkaa ja soraa tarvitaan tilalle.
Seuraava projekti löytyi parvekkeelta, kun olin viime vuonna unohtanut maalaillessani partsin kynnyksen ja ikkunalaudan olemassaolon. Onneks varastosta löytyi vielä Ferrexin jämät tähän tarpeeseen.
Tuli siitä vähä siistimpi. Vaikka oon mä kauniimpiakin nähnyt. Annetaan kuitenkin vähän armoa, koska talo on mun kanssa samaa ikäluokkaa. Ei siis enää ihan nuoruuden kukoistuksessa. Onko se nyt ihme, jos vähän alkaa rapistumaan?
Nyt on taas viikko polkaistu niin tehokkaasti käyntiin, et voi painua suihkun kautta petiin. Yllättävän rankkaa heilua ulkona ihan koko ilta, kun on ensin tehnyt täyden työpäivän palkkatyössä. Onneks ainakin säät suosii. 3 kommenttia :

 1. Kyllä vanhemmastakin ihan hyvän saa ku vähän fiksaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viittaan tällä yhteen lempisanontaani: vielä voi näyttää nuorekkaalta, se vie vaan aamuisin entistä enemmän aikaa ;)

   Poista
  2. Aika loistava sanonta :) Tähän pätee myös Kummelin: Hyvä siitä tulee, kun sen maalaa :D

   Poista