.

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Päällekkäin portaikossa

Eilen oli pakko heti tuoreeltaan jakaa teille erätauolla suoritettu taiturimainen tasapainoilusuoritus. Kun oma pituus ei riitä, eikä portaissa ole tasannetta, piti seinän sisustuselementtiä kiinnittää miehen reppuselästä käsin :)
Bongasin aiemmin Modernisti Kodikas-blogista hauskat kolmiulotteiset tekstit seinälle. Rehellisesti myönnän, että olin nää ehtinyt jo unohtamaan, kunnes törmäsin niihin eilen Askossa.
Koska kaikki tuotteet olivat 25% alennuksessa, ne lähtivät mukaan.
Ainut pieni melko iso pulma oli näiden kiinnitys. Näähän oli tarkoitus naulata/painaa seinään kiinni takana olevilla piikeillä. Meillä seinä sattuu olemaan betonia, joten piti vähän soveltaa.
Just tosta haasteellisesta paikasta ja seinämateriaalista johtuen portaikossa onkin tähän saakka ollut noin neljä metriä valkoista seinää. Ei oo pahemmin viitsinyt tonne tauluja kiinnitellä.
Sivuleikkureilla teksteistä piikit pois, pari kerrosta 2-puoliteippiä taakse ja kiipeilemään. Aamulla oli pari sanaa jo tipahtanut alas, mutta onneks puuttuivat alarivistä :D
Lisäsin teippiä ja seuraillaan, lenteleekö meillä sanan säilä jatkossakin, vai pysyvätkö jo seinässä.
Mun mielestä tästä tuli yllättävänkin kiva, vaikka toi kolmiulotteisuus hieman askarrellessa kärsikin. On noi tekstit kuitenkin edelleen selkeästi irti seinästä. Ja lähtevät pois helposti. Ei nimittäin oo maailman mukavinta ja helpointa puuhaa ton seinän maalaaminenkaan.

Ja noi kaiteessa ihan miten sattuu roikkuvat valot lähtee terassille, kunhan saan aikaiseksi, joten älkää niistä välittäkö :)
4 kommenttia :

 1. Nice! Nää on tosi kivoja! Mä en ole koskaan näitä ennen nähnyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois varmasti olleet kivemmat naulattuina, mut meillä ei siihen ois ollut missään seinässä mahdollisuutta.
   Nyt ne on onneks pysyneet seinässäkin :)

   Poista
 2. Hienosti nuo sopii myös teille. Itse olen kironnut saman portaikon kanssa. Hirveesti olisi potentiaalista seinäripustustilaa kun se muusta asunnosta on loppunut jo aikapäivää sitten, mutta milläs kiipeet sinne ripustelemaan. Plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä. Kun ois ees tasanne, mihin virittäis tikkaat. Onneks tekstit on toistaiseksi pysyneet seinässä :)

   Poista