.

torstai 30. toukokuuta 2013

Haaveista tottaNäin se homma etenee. Ei voi ees todeta sitä perinteistä "hitaasti, mutta varmasti", koska mun mielestä tää menee ihan loistavalla vauhdilla. 

Kuvia en jaksanut nyt muokkailla, koska ihan just singahdan takaisin kivirahtariks. 
Kivien sävyerot muuten johtuu ihan siitä, että osa oli märkiä. Mut voittekste käsittää, et näiden väri on nimeltään "musta"?
Mä tyhmänä ihmettelin, kun ei mistään meinannut löytyä tummanharmaita laattoja. No ei sellaista värikoodia sit ilmeisesti ees käytetä.
Mun silmään musta ei ihan tältä näytä, mut tätä sävyä siis oikeesti olin hakemassa.
Tällä hetkellä ulkona leikataan laattoja, eli kaikki kokonaiset on paikoillaan. Ai että, miten mä jo odotan sitä, et pääsen laittamaan ruukkuja ja pari kukkaa.
Ja saan maalata kivijalan ja hankkia uuden maton portaille. Ja ostaa tuolit ja pöydän aamukahveja varten.

Saas nähdä, toteutuuko myös mun haave minikokoisesta aamukahviterassista. 

Blogin kävijämäärät ovat tällä hetkellä pohjalukemissa, joten porukka taitaa olla kyllästynyt tähän aiheeseen. Valitettavasti mä en oo nyt ehtinyt pihan lisäksi mitään muuta touhuamaan, mutta lupaan taas aloittaa sistustusprojektit, kunhan saadaan piha valmiiksi. 

Pahoitteluni siiitä, että sisältö on viime aikoina ollut melko yksipuolista. Parannan tapani viikonlopun aikana :)
14 kommenttia :

 1. Eikä kun kirjotat just siitä mikä sillä hetkellä hyvältä tuntuu! Mä käyn lukee kaikki tekstit ja syynäämässä kaikki kuvat :)
  Harvemmin vaan osaan kommentoida mitään, mut nyt piti :)

  *Mira*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista.
   Nyt on menty ihan sillä, mikä milloinkin vapaa-ajan täyttää. Onneks piha alkaa olla tosi hyvällä mallilla ja päästään välillä muihinkin hommiin.

   Poista
 2. Mä olen samaa mieltä Miran kanssa, siitä kirjotat mikä hyvältä tuntuu. Niin sen pitää mennäkin, koska silloin sulla blogissa säilyy se sun oma juttu ja intohimosi. Jos liikaa mietit lukijoiden ajatuksia, niin hommalta lähtee pohja. Arvaa vaan mitä mä täällä blogini suhteen mietiskelen... niinpä tajuan täsmälleen sun fiilikset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekis joka välissä mieli tehdä jotain suurta ja mullistavaa ja postailla sit siitä, mut eipä niitä isoja muutoksia tuu kovin usein tehtyä.
   Toinen juttu on tietty se, että kaiken toteuttaminen vie aikaa ja alkaa itseäkin kyllästyttämään kun pyöritään viikkotolkulla saman aiheen ympärillä.
   Ihana kuulla, etten oo ajatusteni kanssa yksin :)

   Poista
  2. Mullakin on esimerkiksi nyt ollut kovasti blogissa kaikkia kesäisiä kaupunkikuvia yms. ei-sisustusta ja se hieman stressaa, mutta toisaalta mä niin rakastan kaupunkiani kesällä että jotenkin haluan tuoda sen blogissanikin esille. Kesä on kesä, näkee sen toisaalta monen muunkin blogissa... keskitytään pihoihin ja puutarhoihin sisäsisustuksen jäädessä hieman taustalle.

   Poista
  3. Sekin on totta. Jotenkin tuntuu myös siltä, että ihmiset lukee blogeja vähemmän kesällä, ainakin jos säät suosii.
   On vaan tätä kokemusta vielä niin vähän, että on jotenkin herkkä tekemään johtopäätöksiä olettamuksista.

   Poista
  4. Älä huoli! Mä olen blogannut kohta kaksi vuotta ja edelleen stressaan. :)

   Poista
  5. Lohduttavaa kuulla :) Mä en varsinaisesti stressaa, mut analysoin :D

   Poista
  6. Okei, hyvä että et stressaa. Mä meinaan stressaan ja se ei oo hyväksi. Mut this is me. ;) Aurinkoista sunnuntaita! <3

   Poista
  7. Mulle blogin pitäminen on vielä niin uutta, etten mä osaa stressata. Mulla ei nimittäin oo hajuakaan siitä, miten paljon uusissa blogeissa yleensä on kävijöitä, lukijoita ym. Ei oo osannut ottaa paineita, kun en oikein tiedä, missä mennään :)

   Mut mä ainakin käyn jatkossakin lukemassa sun jokaisen postauksen. Oli aihe sitten mikä tahansa. Aurinkoista sunnuntaita sulle myös 8)

   Poista
  8. Mä lähinnä vertaan omiin tilastoihini sekä tietenkin hieman analysoin kommenttien määrää. Kesä kyllä vaikuttaa monin eri tavoin, että sinänsä pitäisi osata vaan höllätä. :) Ja hei, minäkin luen sun postaukset aiheesta riippumatta. :D

   Poista
  9. Yritetään vähän relata kesällä ja ollaan sit vaikka toistemme ainoita lukijoita ja kommentoijia :)

   Poista