.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäiväkin on tuunauspäivä :)Ihan ensiksi toivotan ihanaa äitienpäivää kaikille äideille <3

Mä päätin, et äitienpäivänä mä voin hyvällä omallatunnolla tehdä vähän omia juttuja. Illalla jo päätin, et tänään otan tuunausprojektiksi joku aika sitten Tiimarista ostetut lahjarasiat. 
Näitä oli ensin kolme, mutta yksi on päässyt jo uuteen kotiin lahjapaketin muodossa.
Kaivoin esiin pari erilaista kuviollista paperia, mustaa dc-fix:iä ja mustaa washia. Ja tietenkin sakset ja liimaa. Sit vaan hommiin.
Tämmöset niistä sit reilussa puolessa tunnissa tuli. Alakuvassa näkyy, että jätin ton yläreunan päälystämättä. Nää ei nimittäin mee niin hyvin enää kiinni, jos kannen ja reunan väliin iskee jotain ylimääräistä.
Pohjaan laitoin paperin reunojen päälle dc-fix:iä, ettei reunat ala käytössä repsottaa tai irtoilla kokonaan.
Kannen alareunan vedin ronskisti mustaksi tussilla.
Maltoin sit näihin käyttää osan Oi, paketista tilaamastani paperiarkista. Oli muuten loistavan paksua paperia. Sopii hyvin tuunailuun, koska ei ihan helposti repeä.

Toi Lagerhausin raidallinen lahjapaperi on tosiaan ohutta, kuten lahjapaperin tietysti kuuluukin. Aika tarkkana saa olla, ettei repeydy tuunaillessa.

Ehkä sitä nyt malttais keskittyä äitienpäivänviettoon, kun sai tehtyä jotain valmista :)2 kommenttia :

  1. No voi ny hitsin hitsi kun tuli taas nättiä! Hirveesti alkaa kiehtoa kans noi printit..Raidat on aina ollu mieleen mutta nyt ihan eri tavalla nappaa ny esim. noi kuviot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat on aina olleet myös mun heikkous ja ovat sitä toki edelleenkin. Mä kompensoin nyt näillä kuvioilla värien puutetta, kun en vaan niitä opi käyttämään.

      Poista