.

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Projektia pukkaaVanhat tuijilta vapautuneet puulaatikot ovat odottaneet lopullista tuomiotaan luumupuun juurella muutaman viikon. Mähän oon tosiaan huono luopumaan ehjistä tavaroista, joten päätin kokeilla, josko näille ois vielä jotain tehtävissä.
Ajattelin, että nää vois sitten joskus hamassa tulevaisuudessa piharemontin jälkeen muuttaa etupihalle aidan ulkopuolelle, johon ei viitsi käytännön syistä istuttaa mitään. Toi on nimittäin ainut paikka, mihin meillä voi talvella kolata lumet.
Eli kunnon pesu, vähän aika paljon käsittelyainetta pintaan, muutama naula ja nää kelpaa taas ainakin tän kesän.
Puuöljyn lisäksi hain tänään tällaisen tosi tyylikkään (!) vahakangastyyppisen pöytäliinan. Eiks oo upee? Maksoikin järjettömät 3,50€ :)
En nyt ajatellut tätä kuitenkaan liinaksi laittaa, vaikka tää aika retro oiskin. Leikkelin reunoihin reikiä noin 15 cm välein ja pujotin niistä kuminauhaa. Ja näin meillä on tyttären sähkömönkijälle sateenkestävä peite.
Oon kyllästynyt aina siirtämään tätä keskelle terassia sateensuojaan, joten nyt kestää pienet kesäsateet taivasallakin.
Semmosta tänään. Ehkä huomenna pitkästä aikaa jotain sisäkuvia, kun tänne on luvattu sadepäivää.

Lämpimästi tervetuloa muuten myös kaikille uusille tykkääjille ja rekisteröityneille lukijoille. Teitä on tullut lisää tasaiseen tahtiin. Onneksi täällä virtuaalisessa Kotikolmiossa on tilaa kaikille, joten toivottavasti viihdytte :)


2 kommenttia :

 1. Sulla aina riittää noita ideoita ja jaksat toteuttaa!:) Mullakin oli joskus tollaset kukka-altaat vai mitkä ruukut nuo on.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy aina jotain yrittää harrastaa.
   Noi kukkalaatikot ei oo ihan kuuminta hottia, mut kyllä ne nyt tohon piha-aidan ulkopuolelle taas kelpaa kesäksi.

   Poista