.

maanantai 4. tammikuuta 2016

Tavarat taskuihin


*Postaus sisältää mainoslinkkejä. Osa tuotteista saatu.


Huh huh, miten jännä matsi. Piti taas kädet hiessä ja sydän hakaten katsoa. Huikean hienoa, että pikku-Leijonat pelaavat huomenna finaalissa. 

Finaalissa olin itsekin eilen, kun sain lopulta jokaisen teippirullan ja nauhanpätkän paikoilleen, mutta nyt on hetkellisesti siisti työpiste. Meillähän tää kompakti ratkaisu on sijoitettu portaiden alle. Eipä se mihinkään muualle ois mahtunutkaan. 


Samalla saatiin vihdoin paikoilleen *KN2:sta saadut Normann Copenhagenin älyttömän kivat ja monikäyttöiset *Pocketit. Aluksi suunnittelin laittavani nää pieneen eteiseen, mutta pitkän tuumailun jälkeen tulin siihen lopputulokseen, ettei meillä vanhat koirat opi uusia säilytyspaikkoja avaimilleen ja muulle pikkukrääsälle, joka taskuista tohon pöydän reunalle yleensä kipataan. 


Samalla vaihdoin korkkitauluun uudet kortit. Tekstiversiot ostin viimeksi Uumajan Lagerhausista. Kettu ja kirahvikortit hankin Blogivaasan viimeisimmästä kirppistapahtumasta, jossa ihanan Beanie on Helinan myyntipöytä sattui olemaan mun vieressä. Ostin itse asiassa useammankin kortin, koska en osannut päättää (ja olen edelleen koukussa paperitavaraan).

Tykkään kovasti työpisteen tyhjemmästä ja selkeämmästä tyylistä. On sitten kokonaan toinen juttu, miten pitkään tätä selkeyttä kestää.
4 kommenttia :

 1. Sulla on jotain mistä mä ite aina vaan haaveilen: siisti työpöytä! smilehymiö Näyttää niin kivalta, että ehkä mäkin siivoan omani pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin rehellisesti tunnustaa, että kaaos on palannut. Onneksi myös pöytäpintaa näkyy vielä jonkin verran :)

   Poista
 2. Nuo Pocketit on ihania! Mulla on DIY-sängynpääty, johon käytin näitä. Saa silmälasit ja nenäliinat sun muut kätsysti piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea! Mä luulen, että näille löytyy joku hyvä käyttötarkoitus jokaisesta huoneesta. Vähän mietin, josko tuohon vielä yhden laittaisi.

   Poista