.

maanantai 18. tammikuuta 2016

Kurkistus tulevan kesän asuntomessuille

Terveisiä Seinäjoen asuntomessuilta. Käytiin lauantaina tutustumassa alueeseen ja kuuteen rakenteilla olevaan taloon Blogivaasan ja SOblogien kollegoiden kanssa. 

Talo Nixissä meille oli laitettu pöytä koreaksi rakennusliike Sarkoan toimesta. Totesin heti, että kuohari menee mun päähän huomattavasti helpommin kuin raksakypärä.


Hulppean näköinen Villa Tango (ylärivin kuvat) vei mun sydämen upeilla toisen kerroksen näköaloillaan. Voi vaan kuvitella, miten hienosti Kyrkösjärvi kesällä terassilta näkyykään. 

Talo Nuuka (alarivi) taas kiinnosti kovasti ekologisen ja hengittävän rakennustapansa vuoksi. Nuukassa oli vielä muutamia materiaalivalintoja tekemättä, mutta jo nyt tiedän, että tästä kohteesta tulee toimiva ja kaunis koti. 


(ylärivin) Ainoakoti Jekku oli jo sisustuksen viimeistelyä vaille valmis. Vaaleanpunainen talo oli täydellisesti asukkaansa näköinen. Sisustuksesta löytyi  pirteää pinkkiä ja pikkuisen bling blingiä. 

Kastellitaloja päästiin kurkkaamaan kaksin kappalein (Koria ja Kaarna). Tais olla tää bloggari jotenkin pää pyörällään, kun tajusin vasta tänään jättäneeni kaikki järkevät kuvat näistä viimeisistä kohteista napsimatta. Onneksi kollegoiden blogeissa on tämäkin moka jätetty tekemättä. Kannattaa siis kurkata ainakin Johanna Koon ja Tiinan postaukset aiheesta.

Kiitos talojen tuleville asukkaille ja rakennuttajille, kun otitte meidät vastaan sekä Tiinalle ja Villa Bohemialle tapahtuman järkkäämisestä. P.s. Goodiebagin sisällön esittelen teille myöhemmin. Nyt on riennettävä tekemään kotitöitä, jotka jäi eilisen sohvalla makoilun takia kokonaan tekemättä. Mä en tiennytkään, että Cheekin keikalla saa itselleen noin älyttömän väsymyksen ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti