.

lauantai 23. tammikuuta 2016

Pikaiset lauantaimoikatMoi. Ajattelin tulla pikaisesti kertomaan lauantain kuulumiset, vaikkei mitään varsinaista aihetta olekaan. Kummasti blogikin jämähti ton sairastelun vuoksi, kun ei pystynyt tekemään yhtään mitään. Nyt kun olo alkaa olla parempi, menee kaikki energia rästihommien tekoon. Sen verran on vielä huono happi, että joutuu joka välissä huilailemaan.Tänään on tyttären pyynnöstä vähän leivottu ja kokkailtu. Ja pyöritelty tunnin verran tavaroita olohuoneen hyllyillä salmiakkia syöden. Tällä hetkellä jokainen esine on ihan sillä samalla paikalla, jossa ne oli myös ennen rumban aloitusta. Tulipa ainakin pölyt pyyhittyä. 

Nyt musta tosin tuntuu, että mä tarvitsisin hyllylle jonkun uuden esineen. Tai ehkä kuitenkin mieluummin jonku kivan printin. Mä kun en noista koriste-esineistä niin välitä. Tai voihan se olla niinkin, että se printti kuuluis tohon tv-tason päälle. Samalle seinälle kuitenkin. Älyttömän vaikeaa...

Onko kellään muulla tätä samaista ongelmaa? Samat sisustusjutut tökkii ja haluais kovasti jotain uutta piristystä, mutta ei oikein osaa päättää, mitä muuttaisi. On tullut katseltua samoja juttuja samoilla paikoilla niin pitkään, että jokainen pienikin muutos tuntuu kummalliselta ja vieraalta.

Taidan tyhjätä hyllyt vielä kertaalleen ja miettiä uusiksi. Ja sitten ajattelin pyöräyttää aamua varten pataleipätaikinan. Eka kerta, mutta pakko testata, kun perustelin joulukuisen pataostokseni just tällä akuutilla tarpeella.

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti