.

torstai 14. tammikuuta 2016

Pieniä pintaremonttisuunnitelmia. Apua kaivataan!


Nappasin teille luokattoman huonot ja täysin arkiset kuvat ihan vaan alustakseeni päivän aihetta, johon tarvitsen kipeästi apua. Keittiön pienet pintaremonttisuunnitelmat ovat nimittäin lopulta vähän edenneet. Ja nyt puhutaan siis vasta suunnitelmasta. Toteutuksen eteen ei oo tehty vielä mitään. 

Löysin lopulta upean tyyppihyväksytyn mustan hanan ja tein vaikean valinnan tiskialtaan suhteen. Päädyin lopulta Ikean valkoiseen Hällviken-altaaseen. 


Näiden lisäksi on tarkoitus uusia tasot, joiden paksuus pitäisi olla sama 3,8 cm, koska välitilaa ei ole tarkoitus tässä vaiheessa uusia. Tiedän tasoista vain sen, että niistä tulee valkoiset. Mulla ei oo mitään tietoa, mikä kannattaisi valita ja mikä hinta on ns. järkevä. Samalla aion päivittää hellan kalusteuuniksi ja keittotasoksi, joka tuottaakin melkoista päänvaivaa. Meillä kun on 50 cm uuni, eikä tilaa 60 cm leveälle ole. Tai olisi, jos vaihtaisi joko osan kaapeista tai patterin, mutta kumpikaan ei houkuttele. 

Markkinoilla on tuskallisen vähän 45 cm kalusteuuneja ja keittotasoja, eikä mulla oo sellaisten valinnasta minkäänlaista kokemusta. Silloin 8 vuotta sitten kun ei keittiöjuttujen suhteen vielä ollut hirveän paljon valinnanvaraa (uskomatonta, mutta totta). Myös rahatilanne pakotti hankkimaan kaikessa niitä perusmalleja. 

Oisko sulla vinkata kohtuuhintainen ja kestävä valinta keittiötasoksi tai antaa vinkkejä erillisuunin ja keittotason valintaan? Kaikki vinkit ja kokemukset (sekä hyvät, että huonot) otetaan ilolla vastaan. Mä oon ihan tuuliajolla näiden juttujen kanssa, enkä haluaisi valita taas väärin.
3 kommenttia :

 1. Meillä on tasot Osmocolorilla vahattua massiivitammea. Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Nii joo ja oli edullisetkin. Löytyivät nimittäin Bauhausin 2-laadun kasasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten paljon toi Osmocolor peittää? Tuskin kuitenkaan ihan peittävää pintaa tulee, vaan puun syyt kuultaa läpi?
   Nyt mua alkoi taas jälleen kerran harmittaa, ettei täällä oo Bauhausia, josta vois käydä kärkkymässä edullisia materiaaleja :)

   Poista