.

tiistai 26. tammikuuta 2016

JämähtänytEi oo kuulkaas aina kovin helppoa tää amatöörisisustajan elämä. Kerroin jo aiemmin mystisistä shoppailuongelmista, jotka eivät ole kadonneet mihinkään. Kierrän edelleen ahkerasti kauppoja ostamatta mitään. Mikään juttu ei vaan oikein sytytä. 

Kotona samat jutut miellyttävät edelleen silmää, mutta kyllä sitä jotain pientä vaihtelua välillä kaipais. Viikonloppuna tyhjäsin kaikki olohuoneen tasot ja hyllyt. Pyyhin pölyt ja asettelin tavarat muutamaan kertaan uusiksi. Lopulta laitoin melkein kaikki samat kamat melkein samoille paikoilleen takaisin. Ja taas tuijotan niitä aavistuksen tylsistyneenä. Kaikki nää kuvissa näkyvät jutut ovat edelleen olohuoneen seinähyllyillä ja saavat mun puolesta pysyäkin, mutta jotain uuttakin pitää saada. Oon nyt päätynyt siihen, että hankin jonkun uuden printin hyllylle tai tv-tason päälle seinään nojailemaan. En halua enempää tavaraa, vaan pitää seinän mahdollisimman selkeänä ja ilmavana.

Millaisen printin sä valitsisit, vai laittaisitko jopa enemmän kuin yhden? Kuvaa, tekstiä, väriä, mustavalkoista, piirrosta, valokuvaa? Maailmassa on ihan liikaa ihania vaihtoehtoja. 

Ja vinkkejä hyvistä nettikaupoista otetaan myös mielellään vastaan, koska tilaamiseksi se väkisinkin menee. Myös kaikki konstit tahattoman shoppailulakon taltuttamiseksi kelpaavat. Eihän tästä muuten mitään tuu :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti