.

perjantai 29. tammikuuta 2016

DIY: Tennaritossut vauvalleJonkin aikaa piti miettiä, julkaisenko edes. En nimittäin ole ollenkaan tyytyväinen aikaansaannokseeni. Aion kuitenkin yrittää uusiksi, joten vertailun vuoksi julkaistaan nyt sitten nää harjoituskappaleetkin. Seuraavalla kokeilukerralla aion vähän muokata ohjetta oman tyylini mukaisesti. Näihin nappasin ohjeen täältä.


En oo koskaan tainnut virkata minkäänlaista vaatekappaletta. Enkä siis tossujakaan. Ehkä nää siihen nähden ois kelvolliset, mutta mun on pakko yrittää uusiksi. 


P.s. In case you're wondering... Ei, meille ei oo tulossa vauvaa. Lahjaksi ajattelin. Ja just siks pitääkin kokeilla uusiks. En mä tällaisia kehtaa kenellekään antaa :)2 kommenttia :

  1. Tein kans joskus samat ja vaikka kova virkkaaja olenkin, jäi toinen tossu tekemättä ihan vain sen ensimmäisen ruman vuoksi.nuohan on hianot!!!-Piia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tää pylväillä tekeminen ei ollut kovin hyvä ratkaisu. Tossuista tuli liian "löysät", eivätkä pysy ollenkaan muodossaan. Pakko kokeilla uusiksi, kunhan jaksan.

      Poista