.

perjantai 1. tammikuuta 2016

DIY: Kuumailmapallo-mobile
Hyvää alkanutta vuotta! Meillä taivaalle ilmestyi uuden vuoden kunniaksi neljä kuumailmapalloa. Nää liittyvät projektiin "materiaalivarastojen tyhjennys". Tuntuu vaan siltä, ettei tuo huopapino pienene yhtään, vaikka oon viikon niistä väkertänyt.


Käsin ompelu ei kyllä oo mun vahvuus. Tikkaukset on melko kammottavia verrattuna siihen alkuperäiseen kuvaan, jonka googlen kuvahaulla löysin. Mobilelle ei meillä oo ollut tarvetta enää moneen vuoteen, mutta ikkunalle ripustettuna nuori neiti kelpuutti kuumailmapallot huoneeseensa. Korit on jo täytetty Minion-hahmoilla.


Näiden tekeminen oli helppoa, mutta tuskallisen hidasta. Koneella ommellen ois mennyt joutuisammin, mutta näitä tuli väsättyä sohvalla telkkarintuijottelun lomassa, joten alkuperäisen mallin käsinompelu oli tilanteeseen toimivapi ratkaisu. 


4 kommenttia :

 1. Juniorin huoneeseen tällaiset passaisi just, kun tapetti on ko. aihetta. Mutta saattaapi jäädä meikäläiseltä ompeletta.. hienot kyllä on, rispektii!
  Onnellista ja iloista uutta vuotta sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on oikeesti tosi helpot, mutta siistejä ompeleita en kyllä saanut nysvättyä. Enkä jaksanut kovin kovasti yrittääkään :)

   Ihanaa alkanutta vuotta teille myös <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mä en ois kyllä koskaan näitä alkanut tekemään, ellei ois ollut pakottava tarve tuhota noita huopajämiä laatikoista. Ne ei vaan tunnu loppuvan millään :)

   Poista