.

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Joulun jämiäAina vuoden vaihduttua mulle iskee raivausvimma. Jokainen laatikko ja kaappi pitää käydä edes suurpiirteisesti läpi. Ei kuitenkaan siten, että urakoisin aamusta iltaan. Projekti jatkuu kevääseen saakka ja yleensä jossain vaiheessa roudaan turhat kamat kirpparille.


Tänään homma on polkaistu käyntiin järjestelemällä työpisteen jokainen laatikko, rasia ja purkki. Teipit, nauhat, paperit ja muu krääsä on saatu omille paikoilleen ja pöytä on puhdistettu turhasta tavarasta. 

Menneestä joulusta muistuttaa vielä hengissä sinnittelevä joulutähti sekä yksinäinen paperikoriste huonekuusessa. Kynttilöitäkin tuntuu olevan jokaisella pöydällä ja hyllyllä, mutta niistä en aio vielä luopua.

Täällä sataa lunta ja säätiedotuksen mukaan talven (tähän asti) kovimmat pakkaset on alkamassa. Siksi onkin kummallista, miten tammikuu saa aina haikailemaan jo värien ja keväisempien juttujen perään. Aika pitkäksi tulee odottavan aika :)

Onko siellä ruudun toisella puolella muita, joiden sisustusfiilis kääntyy jo tammikuussa kevääseen? Iskeekö sulle samanlainen järjestely- ja raivausvimma? 
6 kommenttia :

 1. Täällä ilmottautuu yks! Meinasin tänään laittaa hyvinkin keväistä jo esille, mutta pakko toppuutella vielä :) Ja sama homma, siivousintoa löytyy. Parhaillaan odotankin kirpparipöydän vapautumista, isot kassilliset tavaraa odottaa pois viemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei varsinaisesti oo sitä intoa, mutta kaikki tavara taas ahdistaa. Kunhan pakkaset hellittää, on varmaan pakko alkaa tekemään kirpparikuormaa. Oon kyllä viime vuodet niin usein turhasta luopunut, ettei sinne kovin suurta kuormaa enää saa kärrättyä :)

   Poista
 2. Joskus kääntyy, varinkin silloin jos ei ole sitä lunta maassa lainkaan. Nyt eilen satoi lunta pieni määrä, mutta toivoisin sitä tulevan vielä lisää. Tahtoisin niin kovasti päästä hiihtämäänkin tänätalvena. :)

  Meillä vielä joulukuusi tönöttää paikallaan ja koristeet mitä nyt sitten olen laittanutkin. Kynttilöistä en minäkään luovu, kun harrastan niiden valmistusta itse. :)

  Hyvää uuuttavuotta blogillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on eilen satanut pari senttiä lunta, joka näillä pakkaslukemilla näyttää toistaiseksi maassa pysyvänkin. Hiihtokelejä ei kuitenkaan ole näkyvissä.

   Oi, miten ihana harrastus sulla. Mä vaan hyötykäytän vanhat kynttilänjämät, mutta niiden valmistaminen on varmasti ihan oma maailmansa.

   Ihanaa uutta vuotta sinulle myös.

   Poista
 3. Voi, mikä inspiraatio! Itse odottelen tuota vielä tovin. Olen koko joulun kerännyt kaikkea mielenkiintoista jemmaan. Tästä voi päätellä, että järjestettävää riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä mun kymmenistä laatikoista löytyy myös monenlaista nappia ja nauhaa säilöttäväksi. Tuunaajan siivous ei oo ihan yksinkertaista, kun on niin monenlaista "pakollista" säilytettävää :)

   Poista