.

torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää uutta vuotta


Viimeisetkin joulukrääsät saivat meiltä tänään lähtöpassit. Eipä niitä kovin paljon onneksi ollutkaan. Nyt pääsivät nämäkin kaverukset massapallolumilyhtyineen varastoon huilaamaan. 


Vuoden viimeinen ilta on alkamassa. En tehnyt kollaasia tai muutakaan katsausta kuluneeseen vuoteen (koska en ole ehtinyt/jaksanut kahlata arkistoja läpi). Vuosi on ollut hyvä, mutta mitään maata mullistavaa ei ole tapahtunut. Ei sisustuksessa tai muutenkaan. En kuitenkaan valita. Tällainen tasainen arki kun kuitenkin on sitä normaalia elämää. Mieluummin tasaista menoa viikosta toiseen kuin jatkuvaa vuoristorataa.


Meidän uuden vuoden juhlintaan ei kuulu kauniita kattauksia, juhla-asuja, upeita kampauksia, eikä edes sitä kuohuvaa. Mä vietän mieluiten vuoden viimeistä iltaa perheen kesken kotona rennosti villasukissa ja ilman meikkiä. Herkutellaan, pelaillaan lautapelejä ja käydään (ehkä) kävellen katsomassa rakettien pauketta rannassa. Tänä vuonna taitaa jäädä ne tinatkin valamatta, mutta onneksi sentään sädetikkuja on hankittuna. 

Kaikenlaisessa juhlinnassa parasta on just se, ettei oo olemassa yhtä oikeaa tapaa juhlia, vaan jokainen saa viettää omalla tyylillään. Oikein ihanaa uutta vuotta just sulle! 

Kiitos, että oot ollut matkassa mukana myös tänä vuonna <32 kommenttia :