.

tiistai 1. joulukuuta 2015

Pikkujoulut KN2:lla

Viime viikolla vietettiin sisustusbloggaajien kanssa kivaa iltaa KN2:sen tiloissa. Isäntäväki oli jälleen loihtinut pöydän koreaksi ja tunnelma ja fiilis on näissä kekkereissä aina enemmän kuin kohdillaan. 

Tällä kertaa päätettiin kuitenkin toteuttaa tapahtumasta postaaminen vähän eri tyyliin. Jokainen mukana ollut bloggaaja sai tehtäväkseen esitellä ja kertoa vuorollaan oman suosikkinsa KN2:sen valikoimista. Ei ihan helppo tehtävä, kun tila on lattiasta kattoon täynnä toistaan kauniimpia sisustusjuttuja. 

Aiemmin suosikkinsa ovat esitelleet jo ainakin After the StormMaiju Saw ja Löytö. Aavistuksen hymyilytti, kun huomasin Maijun poimineen aika lailla samat tuotteet.

Onneksi kuvia tutkiessa oli lopulta melko helppo rajata omat suosikkinsa "muutamaan". Eniten mun kameraa oli vetänyt puoleensa Normann Copenhagenin piensisustustuotteet. Pocket-säilyttimet ovat kauniita ja monikäyttöisiä. En ihan heti keksi tilaa, jossa näille ei löytyisi jonkinlaista käyttöä. Myös noi kauniit Folk-kynttilänjalat suorastaan huusivat mun nimeä, mutta vielä pidin pintani. Täytyy ensin karsia muutama vanha pois kaapeista.Ihan kaikkea ei kuitenkaan pysty tällaisissa iltamissa vastustamaan. Toinen oli kuohuva ja toinen oli tällä(kin) kertaa Eno Studio. Candle Pin Micro oli vaan ihan pakko saada aiemmin hankitun lempparini Multi Candle Pin:n kaveriksi.

Himmeen valaisin ei muuttanut meille, mutta ois varteenotettava vaihtoehto, jos olisin hankkimassaa työpöydälle valaisinta. En kuitenkaan voinut karsia sitä kuvista, koska onhan se kaunis katsella. Mitäs tykkäsit mun poiminnoista? Miellyttävätkö myös sun silmää?

Käy kurkkaamassa, mitä Hemma hos oss-blogin Malin on poiminut suosikikseen.


Kiitos jälleen kivasta illasta KN2:lle ja Blogivaasan kollegoille. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti