.

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

DIY-Joulukalenteri 13/24 +Blogivaasa @Marimekko
Viime maanantaina vietettiin kivaa shoppailuiltaa Vaasan Marimekossa Blogivaasan ihanien naisten seurassa. Tässä on sellainen yhdistelmä, ettei sillä voi mennä pieleen. Marimekkorakkaus on ja pysyy ja blogikollegoiden kanssa meillä nyt vaan on kivaa melkein missä tahansa. 

Joulukalenterin takia on hankalaa blogata asioista ihan ns. normaalilla tyylillä. En halua esitellä ostoksia, etten pilaa lahjansaajan yllätystä. Kuitenkin haluan jollain aasinsillalla nivoa yhteen tuon kivan illan ja joulukalenterin DIY-jutun, joten tällä kertaa luukusta paljastuu Marimekon kankaista ompelemiani patalappuja.

Oon onnistunut joulujuttujen myötä käyttämään nyt noin 1,5 m Marimekko-kangasvarastoistani. Aion vielä käyttää ainakin 2. Ja silti mun ei ihan hetkeen tarvitsisi ostaa palaakaan kangasta. Onneksi joskus voi ostaa, vaikkei tarvitsisikaan :)


Patalappuja tuli tehtyä reilusti enemmän, mutta minimoin ilonpilaamisen mahdollisuuden ja esittelen vain osan. Sisään laitoin huopalevyn, joita tuli jokin aika sitten hankittua se iso pino. Näissä ei onneksi huovan värillä ollut väliä.

Ja tuo Sarpanevan pata. Se on mun joululahja mulle. Hyödynsin kuponkiedun ja säästin satasen. On se ihana ja monikäyttöinen. Olisin varmasti voinut elää ilmankin, mutten pystynyt vastustamaan. Tässä tapauksessa lahja teki onnelliseksi sekä antajan, että saajan. 

Kiitos vielä Blogivaasan naisille jälleen kivasta seurasta sekä Marimekon myymälän väelle mukavasta illasta tarjoiluineen. Näitä kuva-arkistoja selaillessa saa väkisinkin väriä pimeyteen.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti